Factuur verkopen aan Voldaan

Soms kunt u geen zakelijke financiering bij ons aanvragen. Om u toch te helpen, kunnen wij u naar een andere partij doorverwijzen, zoals Voldaan. Die koopt uw openstaande facturen op, zodat u direct geld op uw rekening heeft.

Goed om te weten: Voldaan is een onafhankelijke aanbieder en zelf verantwoordelijk voor de samenwerking met u. Wij hebben geen invloed op de werkwijze van Voldaan.

Uw facturen verkopen aan Voldaan

Voldaan is een onafhankelijke aanbieder. Voldaan heeft net als wij oog voor de wensen van kleine zakelijke ondernemers en voldoet aan de normen die wij stellen aan kredietverstrekkers.

Hebben uw debiteuren een lange betaaltermijn, terwijl u werkkapitaal nodig heeft voor uw onderneming? Dan kunt u uw facturen verkopen aan Voldaan, zodat u binnen een dag uw geld ontvangt. Voldaan neemt contact op met uw klant voor de verdere betaling van uw factuur. Voldaan is geschikt als u een eenmalige kredietbehoefte heeft.

Naar de website van Voldaan

RegioBank en Voldaan

Passen de voorwaarden van een zakelijk krediet niet bij uw situatie? Om u toch te helpen, hebben wij een samenwerking met Voldaan. Door uw facturen aan hen te verkopen, heeft u snel meer werkkapitaal.

Andere kredietverstrekkers

Wilt u toch liever zakelijk krediet aanvragen bij een andere kredietverstrekker? RegioBank heeft ook een samenwerking met Qredits.

RegioBank team

Maak een afspraak voor zakelijk advies

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de alternatieven voor zakelijke financieringen.