RegioBank. De buurtzame zakelijke bank.

  • Speciaal voor kleinzakelijke ondernemers (zzp'ers, mkb'ers, verenigingen en stichtingen)
  • Aandacht voor wonen, werken en leven in een fijne buurt
  • Persoonlijk contact met een adviseur bij u in de buurt

Zakelijk bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Bij RegioBank heeft u echt persoonlijk contact met een Zelfstandig Adviseur die u, uw onderneming en de lokale markt kent. En heeft u natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of u nu een startende ondernemer bent, of de volgende stap wilt zetten met uw bedrijf. Wij hebben een passende oplossing.

Onze producten en diensten voor kleinzakelijke ondernemers

Betalen: zakelijke betaalrekening, creditcard, korting op een betaalautomaat, uw boekhoudpakket koppelen

Lenen: bedrijfshypotheek, zakelijk krediet op maat

Sparen en pensioen: zakelijke spaarrekening, aanvullend pensioen rekening

Maak een afspraak voor zakelijk advies

Naast deze financiële producten van RegioBank helpt uw adviseur u ook graag met uw zakelijke verzekeringen of boekhouding.

Heeft u een zakelijke betaalrekening bij een andere bank? U stapt eenvoudig over met de gratis Overstapservice.

Wat betekent buurtzaam?

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.

Wat maakt RegioBank buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijk. RegioBank speelt een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven

Lees onze 4 klantbeloften

Ervaringen van klanten

Wie kan u beter vertellen hoe het is om zakelijk te bankieren bij RegioBank dan onze klanten?

Het verhaal van Michel

Het verhaal van Michel

Michel vindt het fijn dat zijn Zelfstandig Adviseur weet wat er speelt onder ondernemers. Omdat ondernemers écht op elkaar aangewezen zijn in het dorp.

Bekijk het verhaal van Michel

Het verhaal van Anette

Het verhaal van Anette

Anette zocht een toegankelijke bank waar ze kan binnenlopen met al haar vragen. En een bank die weet wat er speelt in het dorp.

Bekijk het verhaal van Anette

Bekijk alle video's (uit elke provincie 1)

Meer over zakelijk bankieren bij RegioBank

Onze zakelijke betaaloplossingen

Alles over zakelijk lenen

Speciaal voor startende ondernemers

Speciaal voor bestaande ondernemers

Mobiel bankieren

Onze klantbeloften

Wij vinden het belangrijk om klaar te staan voor u, uw onderneming of vereniging én voor uw buurt. Daarom hebben wij de volgende 4 klantbeloften:

1. We zijn groot en voelen klein

RegioBank werkt samen met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt, waar u welkom bent. Bij iemand die zelf ook ondernemer is en u persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet u dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft u de financiële stabiliteit waarop u wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.

2. Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn -net als u- lokale ondernemers en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen u en de omgeving waarin u onderneemt of de vereniging waar u in het bestuur zit. Extra fijn dus dat de Zelfstandig Adviseur uw vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie en onderneming.

3. Wij zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u bijvoorbeeld met een betaalrekening voor u en uw partner, Zilvervloot Sparen voor uw kind en een zakelijke rekening voor uw bedrijf. Ook geven onze Zelfstandig Adviseurs advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor uw gezin of als u een bedrijfspand wilt kopen.

4. Wij dragen bij aan een leefbare buurt

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. En een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En we zetten onze kennis van de regio in om bijvoorbeeld de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo zetten we ons in voor een buurt die groeit en bloeit. Daarom zijn we de buurtzame bank.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9