RegioBank. De buurtzame zakelijke bank.

  • Speciaal voor kleinzakelijke ondernemers (zzp'ers, mkb'ers, verenigingen en stichtingen)
  • Loop gewoon binnen wanneer het jou uitkomt of maak een afspraak
  • Je adviseur, bij jou in de buurt, kent de lokale markt

Aandacht voor lokale ondernemers

Heb je een eigen bedrijf? Of wil je starten als ondernemer? Onze lokale zelfstandig adviseurs helpen je graag. Je krijgt een eigen adviseur die je helpt met je bankzaken, en met je meedenkt over de vragen die je hebt. Je loopt gewoon binnen wanneer het jou uitkomt of maakt een afspraak met je adviseur.

Speciaal voor lokale ondernemers

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio. Wij helpen hen met de start én de groei van hun onderneming. Onze adviseurs zijn zelf vaak ook ondernemer, en kennen de lokale markt. Samen zorgen we er voor dat lokale ondernemers in de buurt blijven. Want als de bakker blijft doordat we zijn pand financieren, blijven de groentewinkel en de doe-het-zelfzaak ook. En zo creëren we samen een levendige buurt die groeit en bloeit.
Mandje met plusje erbij om product of dienst toe te voegen

Van zakelijke rekening tot zakelijke financiering

Natuurlijk helpt RegioBank ondernemers met een zakelijke rekening. Maar onze adviseurs helpen je ook graag met een zakelijke financiering, bijvoorbeeld voor de aankoop van een eigen bedrijfspand. En wil je weten hoe je jouw oudedag financieel goed kunt regelen, bijvoorbeeld door fiscaal aantrekkelijk aanvullend pensioen op te bouwen? Ook daarvoor kun je bij je adviseur terecht.

Zakelijk en privé bij één adviseur

Als ondernemer liggen zakelijk en privé vaak dicht bij elkaar. Maar als het over financiën gaat, is dat bij veel banken juist gescheiden. Niet bij RegioBank. Daar weet je adviseur dat je onderneemt en helpt hij je zowel privé als zakelijk.
Klokje met kop koffie

Maak vrijblijvend kennis

Wil je ook een eigen adviseur die jou helpt met je bankzaken voor je onderneming? En die met je meedenkt, zowel zakelijk als privé? Maak vrijblijvend kennis met de adviseur bij jou in de buurt. Ontdek geheel vrijblijvend of je een klik hebt en hoe je adviseur je kan helpen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaringen van klanten

Wie kan je beter vertellen hoe het is om zakelijk te bankieren bij RegioBank dan onze klanten?

Het verhaal van Michel

Het verhaal van Michel

Michel vindt het fijn dat zijn zelfstandig adviseur weet wat er speelt onder ondernemers. Omdat ondernemers écht op elkaar aangewezen zijn in het dorp.

Bekijk het verhaal van Michel

Het verhaal van Anette

Het verhaal van Anette

Anette zocht een toegankelijke bank waar ze kan binnenlopen met al haar vragen. En een bank die weet wat er speelt in het dorp.

Bekijk het verhaal van Anette

Bekijk alle video's (uit elke provincie 1)

Zakelijk bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming en de lokale markt kent. En heb je natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of je nu een startende ondernemer bent, of de volgende stap wilt zetten met je bedrijf. Wij hebben een passende oplossing.

Onze producten en diensten voor kleinzakelijke ondernemers

Bankpas voor Jongerenrekening

Betalen

Zakelijke betaalrekening, creditcard, korting op een betaalautomaat, en meer.

Naar zakelijk betalen

Spaarvarken met plusjes voor belastingvoordeel

Sparen en pensioen

Zakelijke spaarrekening en aanvullend pensioen opbouwen met belastingvoordeel.

Naar zakelijk sparen en pensioen

Bedrijfshypotheek: zakelijke hypotheek voor het kopen van een bedrijfspand

Lenen

Bedrijfshypotheek en zakelijk krediet.

Naar zakelijk lenen

Paraplu

Verzekeren

Hulp bij je bedrijfsverzekeringen.

Naar zakelijk verzekeren

Handig: heb je een zakelijke betaalrekening bij een andere bank? Je stapt eenvoudig over met de gratis Overstapservice.

Wat betekent buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijk. Als buurtzame bank spelen we daar een actieve en verbindende rol in. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners.

Buurtzaam ondernemen

Lokale ondernemers spelen hier ook een grote rol in. Zij helpen de buurt vooruit. Gewoon al door hun aanwezigheid, maar nóg meer als ze oog hebben voor wat er speelt in hun buurt. Bijvoorbeeld door te werken met mensen uit de buurt om zo de lokale werkgelegenheid te stimuleren. Of door sociale en maatschappelijke initiatieven te steunen. Dat noemen we buurtzaam ondernemen.

Meer over buurtzaam ondernemen

Buurtzame initiatieven

Buurtzaam gaat ook over een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Door buurtzame initiatieven te ondersteunen, stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven

Onze klantbeloften

Kom je ook zakelijk bankieren bij RegioBank?

Wil je ook zakelijk bankieren bij RegioBank? Waar je een aantrekkelijk geprijsde betaalrekening voor je bedrijf krijgt én een eigen adviseur die je graag helpt met je bankzaken voor je onderneming. Bespreek met je adviseur hoe hij je kan helpen met financiële producten, persoonlijk advies en een lokaal netwerk van ondernemers.

Maak vrijblijvend een afspraak

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9