Waarom RegioBank als uw zakelijke bank

  • Persoonlijk advies door een ondernemer bij u in de buurt
  • U kunt binnenlopen bij één van onze 500 Zelfstandig Adviseurs
  • Zakelijk betalen, sparen en lenen onder één dak
Als lokale ondernemer helpt u de buurt vooruit. Uit onderzoek (Direct Research, 2020) blijkt dat 78% van de Nederlanders vindt dat een lokale buurt met ondernemers bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Wij vinden dat ook. Daarom helpen wij u vooruit.

Speciaal gericht op kleinzakelijke ondernemers

De zakelijke bank voor zowel startende als bestaande ondernemers:

  • ZZP’ers & MKB'ers

  • Verenigingen & stichtingen

Maak een afspraak voor zakelijk advies

Onze belofte

U krijgt altijd advies van een adviseur die uw buurt kent. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn zelf ook ondernemer en zitten op 500 plekken door heel Nederland. Voor een vraag of een persoonlijk gesprek kunt u gewoon binnenlopen* of bellen. Onze adviseurs nemen de tijd voor u. En zetten graag een stapje extra.

* Vanwege Corona gelden mogelijk andere richtlijnen. Informeer daarom eerst telefonisch.

Hoge waardering

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,4 het meest tevreden over hun bank. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast zijn we ook erg trots dat we weer zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Zakelijk betalen

Zakelijk bankieren op uw eigen manier, online en offline. Met een adviseur die u dezelfde persoonlijke aandacht geeft, als uw klanten krijgen van u. Een compleet en voordelig betaalpakket, inclusief zakelijke spaarrekening. Mét creditcard, als u dat wilt. Bekijk onze ondernemersrekening.

Ziet u op tegen de overstap? Geen zorgen. Overstappen is makkelijker dan u denkt. Uw adviseur helpt u hierbij. 

Zakelijk lenen

Als ondernemer heeft u dromen. Droomt u over een uitbreiding van uw aanbod? Of over een nieuw bedrijfspand? Wat uw dromen ook zijn, wij helpen u zodat u deze waar kunt maken. Met een zakelijke lening of een bedrijfshypotheek die bij u past. Bekijk onze financieringsmogelijkheden

Zakelijk bankieren begint bij ons met een persoonlijk gesprek

Zaken doen begint bij ons met een persoonlijk gesprek. Want als ondernemer bent u uniek. Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een stichting of vereniging. Wij helpen u met duidelijke financiële diensten en producten, zonder allerlei poespas. Heel gemakkelijk. Alles onder één dak. Bij de beste bank van Nederland in 2020 volgens de Consumentenbond. Want uw wensen staan bij ons voorop.

Maak een afspraak met een adviseur bij u in de buurt