RegioBank. De buurtzame bank.

  • We zijn groot en voelen klein.
  • We zijn een vertrouwd gezicht in de buurt.
  • We zijn er voor de hele familie.
  • We dragen bij aan een leefbare buurt.
Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, ondernemen en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor u, uw onderneming én uw buurt. Welkom bij RegioBank, de buurtzame bank.

We zijn groot en voelen klein

RegioBank werkt samen met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt, waar u welkom bent. Bij iemand die u persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet u dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft u de financiële stabiliteit waarop u wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.

Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn -net als u- lokale ondernemers. en zijn actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen u en de omgeving waarin u onderneemt. Extra fijn dus dat de Zelfstandig Adviseur uw vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, dat past bij uw persoonlijke situatie en onderneming.

Wij zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u bijvoorbeeld met een betaalrekening voor u en uw partner, Zilvervloot Sparen voor uw kind en een zakelijke rekening voor uw winkel. Ook geven onze Zelfstandig Adviseurs advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor uw gezin of als u uw hypotheek over wilt sluiten.

Wij dragen bij aan een leefbare buurt

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. En een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En we zetten onze kennis van de regio in om bijvoorbeeld de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo zetten we ons in voor een buurt die groeit en bloeit. Daarom zijn we de buurtzame bank.

Wat betekent buurtzaam voor u en voor RegioBank?

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank spelen we daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.

Wat maakt RegioBank buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven

Ook zakelijk bankieren bij de buurtzame bank?

Kies voor persoonlijk contact met een adviseur die u, uw bedrijf en de lokale markt kent. En voor het gemak van altijd en overal zakelijk bankieren via app en online. Of u nu een startende ondernemer bent, of de volgende stap wilt zetten met uw bedrijf: we hebben een passende oplossing.

Ik ben startende ondernemer

Ik ben een bestaande ondernemer

Hoge waardering

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,7 het meest tevreden over hun bank. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank het hoogste cijfer van alle banken. Daarnaast zijn we ook erg trots dat we weer zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland.

Icoon Klantvriendelijkste bank 2021, icoon Bankrekening 9,7, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,9, icoon Service 8,9