RegioBank. De buurtzame zakelijke bank.

  • Speciaal voor kleinzakelijke ondernemers (zzp'ers, mkb'ers, verenigingen en stichtingen)
  • Loop gewoon binnen wanneer het jou uitkomt of maak een afspraak
  • Je adviseur, bij jou in de buurt, kent de lokale markt

Aandacht voor lokale ondernemers

Heb je een eigen bedrijf? Of wil je starten als ondernemer? Onze lokale zelfstandig adviseurs helpen je graag. Je krijgt een eigen adviseur die je helpt met je bankzaken, en met je meedenkt over de vragen die je hebt. Je loopt gewoon binnen wanneer het jou uitkomt of maakt een afspraak met je adviseur.

Speciaal voor lokale ondernemers

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio. Wij helpen hen met de start én de groei van hun onderneming. Onze adviseurs zijn zelf vaak ook ondernemer, en kennen de lokale markt. Samen zorgen we er voor dat lokale ondernemers in de buurt blijven. Want als de bakker blijft, blijven de groentewinkel en de doe-het-zelfzaak ook. En zo creëren we samen een levendige buurt die groeit en bloeit.
Mandje met plusje erbij om product of dienst toe te voegen

Van zakelijke rekening tot zakelijke financiering

Natuurlijk helpt RegioBank ondernemers met een zakelijke rekening. Maar onze adviseurs helpen je ook graag met een zakelijke financiering, bijvoorbeeld voor de aankoop van een eigen bedrijfspand. En wil je weten hoe je jouw oudedag financieel goed kunt regelen, bijvoorbeeld door fiscaal aantrekkelijk aanvullend pensioen op te bouwen? Ook daarvoor kun je bij je adviseur terecht.

Zakelijk en privé bij één adviseur

Als ondernemer liggen zakelijk en privé vaak dicht bij elkaar. Maar als het over financiën gaat, is dat bij veel banken juist gescheiden. Niet bij RegioBank. Daar weet je adviseur dat je onderneemt en helpt hij je zowel privé als zakelijk.
Klokje met kop koffie

Maak vrijblijvend kennis

Wil je ook een eigen adviseur die jou helpt met je bankzaken voor je onderneming? En die met je meedenkt, zowel zakelijk als privé? Maak vrijblijvend kennis met de adviseur bij jou in de buurt. Ontdek geheel vrijblijvend of je een klik hebt en hoe je adviseur je kan helpen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaringen van klanten

Wie kan je beter vertellen hoe het is om zakelijk te bankieren bij RegioBank dan onze klanten?

Het verhaal van Michel

Het verhaal van Michel

Michel vindt het fijn dat zijn zelfstandig adviseur weet wat er speelt onder ondernemers. Omdat ondernemers écht op elkaar aangewezen zijn in het dorp.

Bekijk het verhaal van Michel

Het verhaal van Anette

Het verhaal van Anette

Anette zocht een toegankelijke bank waar ze kan binnenlopen met al haar vragen. En een bank die weet wat er speelt in het dorp.

Bekijk het verhaal van Anette

Bekijk alle video's (uit elke provincie 1)

Zakelijk bankieren bij de buurtzame bank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming en de lokale markt kent. En heb je natuurlijk ook de digitale mogelijkheden van online en mobiel bankieren. Of je nu een startende ondernemer bent, of de volgende stap wilt zetten met je bedrijf. Wij hebben een passende oplossing.

Onze producten en diensten voor kleinzakelijke ondernemers

Bankpas voor Jongerenrekening

Betalen

Zakelijke betaalrekening, creditcard, korting op een betaalautomaat, en meer.

Naar zakelijk betalen

Spaarvarken met plusjes voor belastingvoordeel

Sparen en pensioen

Zakelijke spaarrekening en aanvullend pensioen opbouwen met belastingvoordeel.

Naar zakelijk sparen en pensioen

Bedrijfshypotheek: zakelijke hypotheek voor het kopen van een bedrijfspand

Lenen

Bedrijfshypotheek en zakelijk krediet.

Naar zakelijk lenen

Paraplu

Verzekeren

Hulp bij je bedrijfsverzekeringen.

Naar zakelijk verzekeren

Handig: heb je een zakelijke betaalrekening bij een andere bank? Je stapt eenvoudig over met de gratis Overstapservice.

Wat betekent buurtzaam?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijk. Als buurtzame bank spelen we daar een actieve en verbindende rol in. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners.

Buurtzaam ondernemen

Lokale ondernemers spelen hier ook een grote rol in. Zij helpen de buurt vooruit. Gewoon al door hun aanwezigheid, maar nóg meer als ze oog hebben voor wat er speelt in hun buurt. Bijvoorbeeld door te werken met mensen uit de buurt om zo de lokale werkgelegenheid te stimuleren. Of door sociale en maatschappelijke initiatieven te steunen. Dat noemen we buurtzaam ondernemen.

Meer over buurtzaam ondernemen

Buurtzame initiatieven

Buurtzaam gaat ook over een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Door buurtzame initiatieven te ondersteunen, stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Naar onze buurtzame initiatieven

Kom je ook zakelijk bankieren bij RegioBank?

Wil je ook zakelijk bankieren bij RegioBank? Waar je een aantrekkelijk geprijsde betaalrekening voor je bedrijf krijgt én een eigen adviseur die je graag helpt met je bankzaken voor je onderneming. Bespreek met je adviseur hoe hij je kan helpen met financiële producten, persoonlijk advies en een lokaal netwerk van ondernemers.

Maak vrijblijvend een afspraak

Onze klantbeloften

Wij vinden het belangrijk om klaar te staan voor jou, je onderneming of vereniging én voor je buurt. Daarom hebben wij de volgende 4 klantbeloften:

1. We zijn groot en voelen klein

RegioBank werkt samen met zo'n 475 zelfstandig adviseurs in heel Nederland. Er is dus altijd een zelfstandig adviseur bij je in de buurt, waar je welkom bent. Bij iemand die zelf ook ondernemer is en jou persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt. En weet je dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft je de financiële stabiliteit waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren.

2. Wij zijn een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze zelfstandig adviseurs zijn -net als jij- lokale ondernemers en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Ze kennen jou en de omgeving waarin je onderneemt of de vereniging waar je in het bestuur zit. Extra fijn dus dat de zelfstandig adviseur je vaste aanspreekpunt is voor alle financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies, dat past bij je persoonlijke situatie en onderneming.

3. Wij zijn er voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. Onze zelfstandig adviseurs helpen je bijvoorbeeld met een betaalrekening voor jou en je partner, Zilvervloot Sparen voor je kind en een zakelijke rekening voor je bedrijf. Ook geven onze zelfstandig adviseurs advies over hypotheken. Voor een nieuwe woning voor je gezin of als je een bedrijfspand wilt kopen.

4. Wij dragen bij aan een leefbare buurt

Een leefbare buurt is een fijne buurt om te wonen en leven. En een aantrekkelijke buurt om te ondernemen. Een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En we zetten onze kennis van de regio in om bijvoorbeeld de bakker om de hoek te helpen met de juiste financiering. Want als de bakker in de buurt blijft, blijft de slager ook. En de doe-het-zelfzaak ook. Zo zetten we ons in voor een buurt die groeit en bloeit. Daarom zijn we de buurtzame bank.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9