Werken bij RegioBank

RegioBank biedt begrijpelijke producten en persoonlijke service, dichtbij de klant. Wil je ons komen versterken? Hier vind je onze vacatures.

RegioBank is anders dan andere banken. Dat zit hem met name in de dienstverlening. RegioBank werkt samen met zelfstandig adviseurs verspreid over heel Nederland in dorpen en kleine steden. Op het hoofdkantoor in Utrecht werken circa 100 collega’s. Zij zorgen met heldere processen voor een goede dienstverlening aan alle RegioBank adviseurs. Zo maken zij het voor adviseurs mogelijk om dicht bij de klanten te staan en hen persoonlijk te helpen.

RegioBank wil het verschil maken door eigenaarschap, samenwerken en flexibiliteit in de organisatie zo veel mogelijk te ontwikkelen. Zij werkt aan een zelforganiserende organisatie waarin iedereen op alle niveaus zijn verantwoordelijkheden neemt. Bij RegioBank werk je in een enthousiast team van bijna 100 collega’s. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om te handelen vanuit de klantbehoefte. De communicatie onderling en richting klanten en zelfstandig adviseurs is open, begrijpelijk en transparant.

Vacatures

RegioBank is onderdeel van de Volksbank N.V. Bekijk onze vacatures op de website van de Volksbank.

Naar de vacatures