Uw huis verduurzamen

  • We helpen u kiezen: verduurzamingsmogelijkheden op een rij
  • We geven inzicht in uw besparing en financiële mogelijkheden
  • We werken met betrouwbare partners in de buurt

Maak nu een afspraak Bereken uw besparing

Investeren in energie besparen

Wat goed en slim dat u uw huis wilt verduurzamen. Voor het milieu én lagere energielasten. Ook wij investeren in verduurzamen. Omdat we vanuit onze maatschappelijke rol als bank willen dat iedereen betaalbaar en duurzaam kan wonen. Bekijk onze tips op deze pagina of maak direct een vrijblijvende afspraak met uw Zelfstandig Adviseur.

Uw huis verduurzamen in 4 stappen

Ontdek hoeveel u kunt besparen

Doe de huisscan van Solease
In 3 minuten weet u hoeveel u kunt besparen met het verduurzamen van uw woning. En ziet u hoeveel u dat ongeveer kost. U krijgt een persoonlijk stappenplan van onze partner Solease waar u direct mee aan de slag kan.

project.general_error_message

Solease gebruikt de ingevulde gegevens om openbare woninggegevens te verzamelen, u persoonlijk te adviseren en indien gewenst het advies toe te sturen. Meer informatie vindt u in de privacyverklaring.

Uw financiële mogelijkheden

Veel mensen gebruiken het liefst een deel van hun spaargeld om hun huis te verduurzamen. Zeker met de lage spaarrente en de hoge energieprijzen levert dat al snel meer op. Maar er zijn ook andere manieren om het te financieren. Zo zijn er diverse subsidies en regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Wilt u weten waar u het beste gebruik van kunt maken? Een Zelfstandig Adviseur vertelt u er graag meer over.

Leningen

Subsidies en regelingen

Duurzame partners en initiatieven

Om inwoners te helpen bij het besparen van energie zijn er in veel gemeenten initiatieven. Kijk eens op de website van uw gemeente. Ook wij werken samen met diverse met zorg geselecteerde partners om u te helpen bij het verduurzamen van uw huis.

Tip!

Doe mee aan de Duurzame Huizen Route voor een kijkje bij andere duurzame woningen in de buurt.

Tip!

Hulp nodig met energiebesparende klusjes of budgetmaatjes? Plaats een oproep op het vrijwilligersplatform NLvoorelkaar. Misschien komt een medewerker van RegioBank u wel helpen. Want als buurtzame bank ondersteunen we vrijwilligerswerk en krijgen onze medewerkers de ruimte om iets te doen voor een ander via bijvoorbeeld NLvoorelkaar.

Handige tools

Wat worden uw energielasten? Bereken het bij Milieu Centraal

Overstappen van energieleverancier? Vergelijk tarieven bij de Consumentenbond

Zoek uw energielabel op Energielabel.nl

Isolatiezelfscan van Milieu Centraal: check de kwaliteit van uw isolatie

Klaar voor een warmtepomp? Doe de verwarmingstest van Milieu Centraal

Lees hier meer over onze partnerships en de algemene voorwaarden.