Vermogen opbouwen: zo pakt u dat aan

  • Verschillende manieren van vermogen opbouwen in één overzicht
  • Handige tools: inzicht in wat er nodig is om uw spaardoel te bereiken
  • Voor uzelf of voor uw (klein)kind
Doe uw ogen eens dicht en denk aan de toekomst. Wat ziet u voor zich? Een verre reis? Zorgeloos genieten van uw oude dag? Uw droomhuis of uw kinderen laten studeren? Om uw dromen waar te maken, is het slim om te starten met vermogen opbouwen. Hoe eerder u begint, hoe beter – al is het maar met een klein bedrag per maand.

Als u kiest voor beleggen, let dan op: met beleggen loopt u risico en maakt u kosten. U kunt uw inleg of een deel daarvan verliezen. 

Wanneer beginnen met vermogen opbouwen?

Hoe langer uw vermogen kan groeien, hoe hoger het rendement. Daarom is het slim om zo vroeg mogelijk te beginnen. Nog niet gestart met geld opzij leggen voor later? Geen probleem, het is gelukkig ook nooit te laat om vermogen op te bouwen.

Uw mogelijkheden

Besparen kan natuurlijk ook

Als u meer geld wil overhouden, is besparen natuurlijk ook een goed idee. Wij geven u graag tips om geld te besparen, zonder dat u er veel voor hoeft te laten.

Naar de bespaartips

Uw adviseur denkt graag mee

Stelt u het op prijs als een specialist met u mee kijkt? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in met uw Zelfstandig Adviseur.

Maak een afspraak

Mogelijk rendement berekenen

Nieuwsgierig wat beleggen u kan opleveren? Bereken het mogelijk rendement van beleggen bij RegioBank en zie welke (periodieke) inleg daarvoor nodig is.

Bereken het hier