Vermogen opbouwen: zo pak je dat aan

  • Verschillende manieren van vermogen opbouwen in één overzicht
  • Handige tools: inzicht in wat er nodig is om je doel te bereiken
  • Voor jezelf of voor je (klein)kind

Doe je ogen eens dicht en denk aan de toekomst. Wat zie je voor je? Een verre reis? Zorgeloos genieten van je oude dag? Je droomhuis of je kinderen laten studeren? Om je dromen waar te maken, is het slim om te starten met vermogen opbouwen. Hoe eerder je begint, hoe beter – al is het maar met een klein bedrag per maand.

Je kunt bijvoorbeeld sparen of beleggen. Als je kiest voor beleggen, loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen. 

Wanneer beginnen met vermogen opbouwen?

Hoe langer je vermogen kan groeien, hoe hoger het rendement. Daarom is het slim om zo vroeg mogelijk te beginnen. Nog niet gestart met geld opzij leggen voor later? Geen probleem, het is gelukkig ook nooit te laat om vermogen op te bouwen.

Jouw mogelijkheden

Besparen kan natuurlijk ook

Als je meer geld wil overhouden, is besparen natuurlijk ook een goed idee. Wij geven je graag tips om geld te besparen, zonder dat je er veel voor hoeft te laten.

Naar de bespaartips

Je adviseur denkt graag mee

Stel je het op prijs als een specialist met je mee kijkt? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in met je zelfstandig adviseur.

Maak een afspraak

Mogelijk rendement berekenen

Nieuwsgierig wat beleggen je kan opleveren? Bereken het mogelijk rendement van beleggen bij RegioBank en zie welke (periodieke) inleg daarvoor nodig is.

Bereken het hier

Vermogen opbouwen als ondernemer? Bekijk jouw mogelijkhedenRegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze zelfstandig adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.