Een hypotheek die bij u past

Uw droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt u een hypotheek die past bij uw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, bent u bij uw Zelfstandig Adviseur aan het juiste adres.

Bereken uw maximale hypotheek

Bent u benieuwd hoeveel u voor een woning kunt lenen bij RegioBank? Bereken hier uw maximale hypotheek in vier stappen.

Bereken uw hypotheek

Waarom een hypotheek bij RegioBank?

U woont graag in een huis waarin u zich prettig en thuis voelt. Daarbij hoort ook een hypotheek die goed aansluit op uw wensen en situatie. Bij RegioBank vindt u een passende hypotheek met een scherpe rente en goede voorwaarden. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij uw Zelfstandig Adviseur voor advies, vragen of informatie. Hij geeft u graag een heldere uitleg over onze hypotheken. Zo kunt u met een goed gevoel de juiste keuze maken. Ook na het afsluiten van uw hypotheek kunt u met al uw vragen bij uw adviseur terecht. Verandert er iets in uw situatie? Dan kunt u uw hypotheek bij RegioBank hierop aanpassen.

Voordelen van een hypotheek bij RegioBank

Uw hypotheekrente bij RegioBank

Bekijk de actuele rente van de hypotheken bij RegioBank, met en zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Bekijk de hypotheekrentes

Welke hypotheek kiest u?

U bent op zoek naar een hypotheek. Maar welke hypotheek past het beste in uw situatie? Voor het gemak zetten we de hypotheekvormen die u bij ons kunt kiezen voor u op een rij. Een combinatie tussen deze vormen kan ook.

Bekijk onze hypotheekvormen

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de hypotheek die bij u past.