Wat zijn jouw woonwensen?


Wil je je huis verbouwen, verduurzamen of misschien verhuizen? Als je binnen 10 jaar de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, dan houden we rekening met je toekomstige pensioeninkomen. En dat is vaak lager dan je huidige inkomen. Dat kan betekenen dat je minder kunt lenen. Je zelfstandig adviseur kan je er meer over vertellen.

Vind je adviseur

Goed om te weten

Wil je je huis verbouwen of verhuizen naar een huis met een grotere tuin? Of liever kleiner wonen met een balkon. Wacht dan niet te lang.

Als je binnen 10 jaar de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, houden we rekening met je toekomstige pensioeninkomen. Je kunt dan meestal minder lenen voor je huis. Tot die tijd houden we rekening met je huidige inkomen.

Lees meer

Afspraak met jouw adviseur

Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou en je lokale omgeving kent. Je kunt altijd even binnenlopen.

Je kunt natuurlijk ook direct (online) een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek. Je adviseur vertelt je wat je mogelijkheden zijn en denkt graag met je mee.

Maak een afspraakIcoon met winkel

Extra lenen voor verduurzaming

Wil je extra geld lenen om je huis energiezuiniger te maken?

De lening voor energiebesparende maatregelen is aan een maximum gebonden. De totale leensom mag niet hoger zijn dan 106% van de waarde van het huis ná de verbouwing.

Naar de checklist

Icoon met zak geld

Heb je overwaarde?

Je hebt je huis een aantal jaren geleden gekocht. En nu is je huis misschien meer waard geworden. Of je hebt al een deel van je hypotheekschuld afgelost. Dan heb je waarschijnlijk overwaarde op je huis.

Waar kun je je overwaarde voor gebruiken en hoe zit het met de belasting?

Ontdek de mogelijkheden

Hypotheekadvies nodig?

Maak gerust een afspraak met je zelfstandig adviseur bij je in de buurt. Jullie bespreken samen je wensen en kijken wat in jouw situatie handig is. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en voor een advies rekent je adviseur advieskosten. Hoeveel dit is, vertelt je adviseur je altijd vooraf.

Ik wil een afspraak maken