De voordelen van een hypotheek bij RegioBank

  • Onafhankelijk hypotheekadvies door een adviseur uit jouw buurt
  • Aandacht voor je hypotheek, ook tijdens de looptijd
  • Hypotheekinzicht via de RegioBank app en Mijn RegioBank

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Naast een aantrekkelijke hypotheekrente gaat het bij een hypotheek ook om goede voorwaarden en deskundig advies. Door een adviseur uit jouw buurt. Met ruim 400 kantoren is er altijd wel een adviseur bij je in de buurt. De adviseur die je kiest, vergelijkt meerdere hypotheken voor je. Dit kan een hypotheek van RegioBank zijn, maar het kan ook een hypotheek van een andere geldverstrekker zijn. Het gaat erom dat je een hypotheek kiest die het beste past bij je situatie. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis én vrijblijvend.

Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer kun je een hypotheek krijgen. Om de hoogte van de lening te bepalen, kijkt RegioBank meestal naar de drie laatste jaarrekeningen. Ben je net voor jezelf begonnen? Dan helpen we je natuurlijk ook. Als je één volledige jaarrekening kunt laten zien en een prognose laat maken voor het komende jaar door een registeraccountant, kunnen we al beoordelen of je voor een hypotheek in aanmerking komt. 

Meer over hypotheek voor ondernemers

Ruime geldigheid van de offerte

Vraag je een offerte aan voor een bestaand huis? Dan is de offerte 6 maanden geldig. Voor een nieuwbouwhuis is de offerte 12 maanden geldig.

Geldigheid bouwdepot

Ook voor een bouwdepot bij een verbouwing bieden we een ruime geldigheid: 12 maanden bij een bouwdepot voor een bestaande woning, 24 maanden voor een bouwdepot voor nieuwbouw. In beide situaties kan de geldigheid met 12 maanden worden verlengd.

Meer lezen over het bouwdepot

Aandacht voor je hypotheek

We houden contact met je, ook nadat je je hypotheek hebt afgesloten. Bijvoorbeeld om te kijken of je rente omlaag kan. RegioBank kent 12 tariefgroepen. Tijdens de looptijd kan je hypotheek misschien naar een lagere tariefgroep als de waarde van je huis is gestegen of als je (extra) hebt afgelost op je hypotheek.

Inzicht en beheer via online bankieren

Je hypotheek vind je overzichtelijk terug in de RegioBank app en Mijn RegioBank. Hier regel je ook eenvoudig je hypotheekzaken, zoals betalen uit je bouwdepot, je woningwaarde aanpassen en extra aflossen.

Bekijk wat je allemaal zelf online kunt regelen

Korting op je rente met een betaalrekening

Als je een hypotheek én een betaalrekening bij RegioBank afsluit, kun je 0,10% korting op je hypotheekrente krijgen. Deze betaalrekening moet je dan wel actief gebruiken. Dit betekent dat je je hypotheek betaalt van deze rekening en dat je maandelijkse inkomsten en uitgaven via deze rekening lopen.

Bekijk de spelregels

Extra hypotheekruimte bij energiebesparende maatregelen

Sinds 2018 mag je nog maar 100% van de aankoopwaarde van je huis lenen. Extra geld lenen voor je hypotheek om een verbouwing te betalen, is dus meestal niet meer mogelijk. Behálve als je de extra hypotheekruimte gebruikt om je huis energiezuiniger te maken. Je kunt dan tot 106% van de woningwaarde ná verbouwing lenen.  

Meer informatie over wonen en je hypotheek

Je eerste koophuis

Een ander huis kopen

Stappenplan Ander huis kopen

Je hypotheek oversluiten

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de hypotheek die bij je past. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij je in de buurt.