De voordelen van een hypotheek bij RegioBank

  • Onafhankelijk hypotheekadvies door een adviseur uit uw buurt
  • Aandacht voor uw hypotheek, ook tijdens de looptijd
  • Hypotheekinzicht via de Mobiel Bankieren app en Mijn RegioBank

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Naast een aantrekkelijke hypotheekrente gaat het bij een hypotheek ook om goede voorwaarden en deskundig advies. Door een adviseur uit úw buurt. Met ruim 400 kantoren is er altijd wel een adviseur bij u in de buurt. De adviseur die u kiest, vergelijkt meerdere hypotheken voor u. Dit kan een hypotheek van RegioBank zijn, maar het kan ook een hypotheek van een andere geldverstrekker zijn. Het gaat erom dat u een hypotheek kiest die het beste past bij uw situatie. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis én vrijblijvend.

Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u een hypotheek krijgen. Om de hoogte van de lening te bepalen, kijkt RegioBank meestal naar de drie laatste jaarrekeningen. Bent u net voor uzelf begonnen? Dan helpen we u natuurlijk ook. Als u één volledige jaarrekening kunt laten zien en een prognose laat maken voor het komende jaar door een registeraccountant, kunnen we al beoordelen of u voor een hypotheek in aanmerking komt. 

Meer over hypotheek voor ondernemers

Ruime geldigheid van de offerte

Vraagt u een offerte aan voor een bestaand huis? Dan is de offerte 6 maanden geldig. Voor een nieuwbouwhuis is de offerte 12 maanden geldig.

Geldigheid bouwdepot

Ook voor een bouwdepot bij een verbouwing bieden we een ruime geldigheid: 12 maanden bij een bouwdepot voor een bestaande woning, 24 maanden voor een bouwdepot voor nieuwbouw. In beide situaties kan de geldigheid met 12 maanden worden verlengd.

Meer lezen over het bouwdepot

Aandacht voor uw hypotheek

We houden contact met u, ook nadat u uw hypotheek heeft afgesloten. Bijvoorbeeld om te kijken of uw rente omlaag kan. RegioBank kent 12 tariefgroepen. Tijdens de looptijd kan uw hypotheek misschien naar een lagere tariefgroep als de waarde van uw huis is gestegen of als u (extra) heeft afgelost op uw hypotheek.

Inzicht en beheer via online bankieren

Uw hypotheek vindt u overzichtelijk terug in de Mobiel Bankieren app en Mijn RegioBank. Hier regelt u ook eenvoudig uw hypotheekzaken, zoals betalen uit uw bouwdepot, uw woningwaarde aanpassen en extra aflossen.

Bekijk wat u allemaal zelf online kunt regelen

Korting op uw rente met een betaalrekening

Als u een hypotheek én een betaalrekening bij RegioBank afsluit, kunt u 0,10% korting op uw hypotheekrente krijgen. Deze betaalrekening moet u dan wel actief gebruiken. Dit betekent dat u uw hypotheek betaalt van deze rekening en dat uw maandelijkse inkomsten en uitgaven via deze rekening lopen.

Bekijk de spelregels

Extra hypotheekruimte bij energiebesparende maatregelen

Sinds 2018 mag u nog maar 100% van de aankoopwaarde van uw huis lenen. Extra geld lenen voor uw hypotheek om een verbouwing te betalen, is dus meestal niet meer mogelijk. Behálve als u de extra hypotheekruimte gebruikt om uw huis energiezuiniger te maken. U kunt dan tot 106% van de woningwaarde ná verbouwing lenen.  

Meer informatie over wonen en uw hypotheek

Uw eerste koophuis

Een ander huis kopen

Stappenplan Ander huis kopen

Uw hypotheek oversluiten

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de hypotheek die bij u past. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij u in de buurt.