De voordelen van een hypotheek bij RegioBank

  • Aantrekkelijke rente met goede voorwaarden
  • Hypotheek ook voor zzp’ers
  • Mogelijk lagere rente tijdens rentevaste periode

Aantrekkelijk renteaanbod met goede voorwaarden

Bij RegioBank ontvangt u een renteaanbod met de rente die u betaalt als uw hypotheek ingaat. Ongeacht of de rente stijgt of daalt na het renteaanbod. Als de rente stijgt, is dat een voordeel voor u. Let op: als de rente daalt, dan geldt toch de hogere rente uit het renteaanbod.

Lees meer over de rentetarieven

Mogelijk lagere rente tijdens uw rentevaste periode

Zelfs tijdens de rentevaste periode van uw hypotheek kan uw hypotheekrente omlaag. Dit is mogelijk als de schuld-marktwaardeverhouding van uw woning daalt. Wij hebben dan wel altijd de marktwaarde van uw woning nodig. U hoeft dus niet te wachten tot het einde van uw rentevaste periode.

Hoe kan uw rente tussentijds omlaag?

Hypotheekofferte is 12 maanden geldig

Als uw hypotheek niet binnen 3 maanden na de aanvraagdatum passeert of wordt uitbetaald, dan betaalt u verlengingskosten. Na 3 maanden verlengen we de offerte automatisch naar 12 maanden vanaf de aanvraagdatum.

Hypotheek ook mogelijk voor zzp’ers

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u een hypotheek krijgen. Om de hoogte van de lening te bepalen, kijkt de bank meestal naar de drie laatste jaarrekeningen. Bij ons is het maximale leenbedrag hetzelfde als dat van iemand in loondienst, dus tot 100% (2019) van de woningwaarde.

Meer over een hypotheek voor zzp'ers

Startende ondernemers

Voor startende ondernemers die minimaal één jaar zelfstandig werken hebben wij ook een oplossing. Als u één volledige jaarrekening kunt laten zien en door een registeraccountant een prognose laat maken voor het komende jaar, kunnen we al beoordelen of u voor een hypotheek in aanmerking komt. Wilt u lenen met Nationale Hypotheek Garantie? Vraag uw Zelfstandig Adviseur om meer informatie.

Korting op uw rente met een betaalrekening

Als u een hypotheek én een betaalrekening bij RegioBank afsluit, kunt u 0,10% korting op uw hypotheekrente krijgen. Deze betaalrekening moet u dan wel actief gebruiken. Dit betekent dat u uw hypotheek betaalt van deze rekening, en dat uw maandelijkse inkomsten en uitgaven via deze rekening lopen.

Meer over korting op uw hypotheekrente

Flexibel aflossen

U kunt in de meeste gevallen elk kalenderjaar 10% van de oorspronkelijke hoofdsom per leningdeel aflossen. U betaalt hiervoor géén vergoeding voor het renteverlies van de bank. Door de extra aflossing gaat de schuld-marktwaardeverhouding van uw hypotheek mogelijk omlaag, waardoor u minder hypotheekrente betaalt. U moet dan wel een recente marktwaarde van uw woning aanleveren.

Alles over uw hypotheek aflossen

Meer informatie over wonen en uw hypotheek

Uw eerste koophuis

Een ander huis kopen

Stappenplan Ander huis kopen

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de hypotheek die bij u past.