De voordelen van een hypotheek bij RegioBank

Persoonlijk én onafhankelijk hypotheekadvies

Naast een aantrekkelijke hypotheekrente gaat het bij een hypotheek ook om goede voorwaarden en deskundig advies. Door een adviseur in jouw buurt. Met ruim 400 kantoren is er altijd wel een adviseur bij je in de buurt.

De voordelen van RegioBank

  • We kennen de buurt
  • Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
  • Top 3 meest klantvriendelijke bank van Nederland
  • Nummer 1 in de Eerlijke Bankwijzer (eerlijkegeldwijzer.nl)Kies voor de adviseur die bij jou past

De adviseur die je kiest, vergelijkt meerdere hypotheken voor je. Dit kan een hypotheek van RegioBank zijn, maar het kan ook een hypotheek van een andere geldverstrekker zijn. Het gaat erom dat je een hypotheek kiest die het beste past bij je situatie. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis én vrijblijvend.

Maak een afspraak Of bereken je maximale hypotheek

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Nieuw: Bespaarhypotheek

Met een RegioBank Bespaarhypotheek bespaar je op je hypotheekrente. Want hoe hoger je energielabel, hoe lager je rente. We helpen je met het financieren van een energiezuinig huis of je plannen voor verduurzaming. Zo kun je ook besparen op de energiekosten.

Aandacht voor je hypotheek

We houden contact met je, ook nadat je je hypotheek hebt afgesloten. Bijvoorbeeld om te kijken of je rente omlaag kan. Tijdens de looptijd kan je hypotheek misschien naar een lagere tariefgroep als de waarde van je huis is gestegen of als je (extra) hebt afgelost op je hypotheek.

Ruime geldigheid offerte

Vraag je een offerte aan voor een bestaand huis? Dan is de offerte 6 maanden geldig. Voor een nieuwbouwhuis is de offerte 12 maanden geldig. En wil je verbouwen? Dan is je bouwdepot voor een bestaande woning 12 maanden geldig en voor nieuwbouw 24 maanden.

In beide situaties kan de geldigheid met 12 maanden worden verlengd.

Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer kun je een hypotheek krijgen. RegioBank kijkt hiervoor meestal naar de 3 laatste jaarrekeningen. Ben je net voor jezelf begonnen? Dan helpen we je natuurlijk ook. Als je 1 volledige jaarrekening kunt laten zien en een prognose laat maken voor het komende jaar door een registeraccountant, kunnen we beoordelen of je voor een hypotheek in aanmerking komt. 

Korting op je rente

RegioBank hypotheek

Als je een RegioBank hypotheek én een betaalrekening bij RegioBank afsluit, kun je 0,10% korting op je hypotheekrente krijgen. Deze betaalrekening moet je dan wel actief gebruiken. Dit betekent dat je je hypotheek betaalt van deze rekening en dat je maandelijkse inkomsten en uitgaven via deze rekening lopen. Deze korting geldt niet bij een RegioBank Bespaarhypotheek.

Bekijk de spelregels van een RegioBank hypotheek

Wist je dat...

We volgens de Consumentenbond voor het zevende jaar op rij de beste bank van Nederland zijn? Daar zijn we best trots op. Ook onze eigen klanten beoordelen ons heel goed. Gemiddeld met een 9,7 (bron: Advieskeuze.nl).

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de hypotheek die bij je past. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij je in de buurt.