Maatregelenoverzicht

Van gevelisolatie tot elektrische warmtepomp: een huis kun je op verschillende manieren verduurzamen. Bekijk hier de kosten, subsidie en besparing van de belangrijkste verduurzamingsmaatregelen. Ingedeeld naar budget om snel te kunnen zoeken.

Wil je meer weten over je financiële mogelijkheden om maatregelen te kunnen nemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Je zelfstandig adviseur denkt graag met je mee.

Over de genoemde bedragen

De bedragen hebben we overgenomen van onze kennispartner Milieu Centraal op 15 januari 2024. Ze kunnen wijzigen door ontwikkelingen zoals stijgende prijzen. Kijk voor de actuele cijfers op verbeterjehuis.nl. Dit is een indicatie gebaseerd op gemiddelden. Het verschilt uiteindelijk per woonsituatie.

Klein budget (< € 3.000)

Gemiddeld budget (€ 3.000 - € 9.000)

Groot budget ( > € 9.000)

Lees hier meer over hoe wij jou op weg willen helpen met duurzaam en energiezuinig wonen.

Energiebespaarplan Plus van Susteen

Heb je plannen om je huis energiezuiniger te maken? En wil je daarvoor een nieuwe hypotheek afsluiten? Met het Energiebespaarplan Plus van Susteen bij je RegioBank Bespaarhypotheek weet je precies wat je moet doen om het energielabel van je huis te verbeteren.

Je krijgt meteen de lagere hypotheekrente die hoort bij het verbeterde energielabel. Zo bespaar je op je energiekosten én je hypotheekrente.

Hoe werkt het?