Energiebespaarplan

Ben je op zoek naar manieren om jouw woning duurzamer te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Elke woning is uniek, zo ook hoe je je huis kunt verduurzamen. Het energiebespaarplan van Susteen helpt jou op weg.  

Wat houdt het energiebespaarplan in?

Het energiebespaarplan is een rapport dat inzicht geeft in de mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Een energieadviseur van Susteen bezoekt jouw woning, bespreekt jouw specifieke wensen en kijkt naar mogelijke maatregelen voor energiebesparing. Of het nu gaat om het isoleren van muren, het installeren van een warmtepomp of het plaatsen van zonnepanelen, je ontvangt een op maat gemaakt plan.

Overzicht van kosten en besparingen

Dit plan omvat een gedetailleerd overzicht van de kosten, potentiële besparingen en de vereiste stappen voor een duurzamer huis. En je krijgt een vrijblijvende offerte van Susteen voor de uitvoering van de maatregelen. Voor het energiebespaarplan van Susteen betaal je kosten. Je adviseur vertelt jou vooraf wat de kosten van het plan zijn.

Liever een online huisscan?

Doe dan de huisscan op Solease.nl. Met de huisscan kun je zelf een stappenplan maken om erachter te komen op welke manieren je je woning kunt verduurzamen.

Waarom kiezen voor Susteen?

Susteen heeft uitgebreide kennis en een landelijke dekking op het gebied van woningverduurzaming.

Hoe vraag je het energiebespaarplan aan?

Vraag het energiebespaarplan aan via je zelfstandig adviseur. Na de aanvraag neemt Susteen contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens een 1,5 tot 2 uur durend bezoek, bespreekt de energieadviseur jouw wensen en de mogelijkheden voor energiebesparing. Binnen 5 werkdagen na dit bezoek ontvang je het energiebespaarplan, compleet met een kostenoverzicht, besparingsmogelijkheden en informatie over subsidies en financieringsmogelijkheden.

Energiebespaarplan Plus van Susteen

Heb je plannen om je huis energiezuiniger te maken? En wil je daarvoor een nieuwe hypotheek afsluiten? Met het Energiebespaarplan Plus van Susteen bij je RegioBank Bespaarhypotheek weet je precies wat je moet doen om het energielabel van je huis te verbeteren.

Je krijgt meteen de lagere hypotheekrente die hoort bij het verbeterde energielabel. Zo bespaar je op je energiekosten én je hypotheekrente.

Hoe werkt het?