Jouw lokale adviseur van RegioBank

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne bankproducten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een zelfstandig adviseur (bemiddelaar/ financieel adviseur).

Er is altijd wel een adviseur bij je in de buurt: iemand die jouw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Voor hypotheken, sparen en betalen kun je terecht
bij een zelfstandig adviseur van RegioBank. De met ons samenwerkende adviseurs zijn onafhankelijke en zelfstandige tussenpersonen met een eigen inschrijving bij de Kamer van Koophandel en bij de AFM. Naast de producten van RegioBank kunnen zij ook bemiddelen in producten van andere aanbieders. RegioBank heeft in de bemiddeling voor andere aanbieders geen betrokkenheid.

Voor spaar- en betaalproducten bemiddelen de zelfstandig adviseurs exclusief voor RegioBank. Hierbij is RegioBank alleen aanbieder. RegioBank adviseert niet. Alle producten onder verantwoordelijkheid van RegioBank als aanbieder staan op haar site regiobank.nl.