Bestaande ondernemers


Ben je al een tijd aan de slag met je bedrijf? En wil je je bedrijf verder ontwikkelen? Of kan je bedrijf juist een steuntje in de rug gebruiken? Onze zelfstandig adviseurs zijn vaak zelf ook ondernemer én kennen de regio. Een ideale gesprekspartner om je zakelijke wensen of zorgen mee te bespreken dus.

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen

Succesvol ondernemen begint met financieel inzicht

Wist je dat ondernemers die weten hoe ze een balans lezen, sturen op financiële kengetallen en prognoses maken, vaak beter presteren dan ondernemers die minder bedreven zijn? Word (en blijf) ook succesvol.

Meer over financieel inzicht creëren

Hulp bij de groei van je bedrijf

Gaan de zaken goed? Dan denk je misschien wel aan een eigen bedrijfspand kopen. Of aan de uitbreiding van je assortiment. Vaak is voor deze stap een zakelijke financiering nodig. Onze zelfstandig adviseurs kijken samen met je naar je mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Gratis tips om buurtzaam te ondernemen

Een buurtzaam bedrijf heeft een extra aantrekkingskracht op nieuwe medewerkers, klanten en andere ondernemers. Toets hoe buurtzaam jouw onderneming is. Misschien verdien je ook ons Certificaat Buurtzame Ondernemer. Iedereen die de toets doet, krijgt een persoonlijk rapport én gratis tips om nog buurtzamer te worden.

Doe de buurtzaamheidstoets

Lees meer over buurtzaam ondernemen

Hulp als het tegenzit

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als het even tegenzit. Je zelfstandig adviseur denkt graag met je mee wat mogelijke oplossingen zijn. Heb je een zakelijk krediet bij ons en krijg je betalingsproblemen? Dan is er professionele hulp.

Daarom RegioBank

Onze adviseurs geven lokale ondernemers de aandacht die ze verdienen. Maak vrijblijvend een afspraak bij jou in de buurt.

  • Onze adviseurs zijn vaak zelf ook ondernemer
  • Ze kennen de lokale markt en je bedrijf
  • Ze nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek

Maak een afspraak

Onze producten voor ondernemers

Zakelijk betalen

Met de MKB Rekening kun je zakelijk bankieren zoals jij dat wilt. Je regelt je bankzaken snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app. Bij je betaalrekening kun je ook een creditcard aanvragen of een betaalautomaat.

Ontdek de MKB Rekening

Spaarvarken-spaarpot

Zakelijk sparen

Met onze zakelijke spaarrekening bepaal je hoeveel je flexibel en vast wegzet. Zo kun je sparen voor een buffer voor mindere tijden. Ook kun je sparen (of beleggen) voor een aanvullend pensioen.

Sparen voor nu of later

Zakelijk krediet: geld opnemen en terugstorten

Zakelijk lenen

Met een zakelijk krediet kun je tot een afgesproken bedrag rood staan op je zakelijke rekening. Handig als je soms extra financiële ruimte nodig hebt voor je bedrijf.

Wil je een bedrijfspand kopen of laten (ver)bouwen om verder te kunnen groeien? Dan helpen wij je graag met onze Bedrijfshypotheek.

Zakelijk lenen

Paraplu

Zakelijk verzekeren

Als ondernemer is het verstandig om je te verzekeren tegen zakelijke risico’s. De zelfstandig adviseurs van RegioBank helpen je daar graag bij. Benieuwd welke verzekeringen er zijn voor jou en je bedrijf? We hebben de belangrijkste zakelijke verzekeringen voor je op een rij gezet.

Bedrijfsverzekeringen

Handige informatie voor ondernemers

Als ondernemer ben je druk met je bedrijf. Wij helpen je graag met informatie die je verder kan helpen.

Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen

Belastingen voor ondernemers

Overzicht: wat kun je zelf online regelen

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

Als buurtzame bank dragen we graag bij aan een fijne buurt om in te wonen, werken en leven. Een fijne buurt met enthousiaste ondernemers. Benieuwd wat ondernemers van RegioBank vinden? Bekijk hun verhalen.

Naar onze klantverhalen

UBO-registratie verplicht

Organisaties moeten hun UBO’s geregistreerd hebben. Dat betekent dat zij hun eigenaren of personen met zeggenschap in het UBO-register van de KVK moeten hebben ingeschreven. Alleen dan kunnen wij een rekening of zakelijke financiering verstrekken. Op de pagina's van onze rekeningen en zakelijke financieringsmogelijkheden krijg je meer informatie over de registratieplicht.

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9