Bedrijfspand: alles over de bedrijfshuisvesting

Het kopen of huren van een bedrijfspand of het afsluiten van een bedrijfshypotheek kan onderdeel zijn van het ondernemerschap. Lees op deze pagina alles over een bedrijfsruimte en bijvoorbeeld financiering en verduurzaming.

Bedrijfsruimte huren of kopen

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte en twijfelt u tussen huren of kopen? Of huurt u al een bedrijfsruimte maar twijfelt u of kopen de juiste stap is? Wij hebben de voor- en nadelen van het kopen en huren van een bedrijfspand voor u op een rij gezet.

Meer over het huren of kopen van een bedrijfspand

Bedrijfspand huren

Het huren van een bedrijfspand kan een goede optie zijn als u net begint met ondernemen. Voordat u een bedrijfspand gaat huren, is het belangrijk om goed te kijken naar de huurovereenkomst, de mogelijke kosten en andere belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het bestemmingsplan of mogelijke belastingen.

Meer over het huren van een bedrijfspand

Bedrijfspand kopen

Bent u van plan een bedrijfspand te kopen? Dan moet u een aantal dingen regelen zoals de financiering, koopovereenkomst en andere belangrijke zaken.

Meer over het kopen van een bedrijfspand

Bedrijfspand financieren

U kunt een bedrijfspand kopen met uw eigen vermogen of u financiert het pand met vreemd vermogen. Ontdek de mogelijkheden om uw bedrijfspand te financieren.

Meer over een bedrijfspand financieren

Bedrijfshypotheek voor uw bedrijfsruimte

Wilt u uw bedrijfspand financieren met een zakelijke hypotheek? Dan kunt u het beste een bedrijfshypotheek afsluiten. Bij RegioBank kunt u een Bedrijfshypotheek afsluiten voor standaard 80% van de marktwaarde met een looptijd tot 20 jaar.

Meer over de Bedrijfshypotheek van RegioBank

Zakelijke hypotheek berekenen

Bij RegioBank kunt u standaard een zakelijke hypotheek afsluiten voor 80% van de marktwaarde. Als u aan een aantal voorwaarden voldoet, kunt u zelfs een bedrijfshypotheek afsluiten voor 90% van de marktwaarde,

Ontdek hoe we uw zakelijke hypotheek berekenen

Bedrijfspand met woning kopen

Als u op zoek bent naar een bedrijfspand met woning kunt u in veel gevallen ook bij RegioBank terecht. Soms gaat de financiering via een zakelijke hypotheek, soms bent u beter af met een particuliere hypotheek. Bekijk watvoor hypotheek wanneer het beste aansluit.

Bedrijfspand met woning kopen

Bedrijfsruimte verduurzamen

Met het verduurzamen van uw bedrijfspand kunt u veel kosten besparen op bijvoorbeeld uw energierekening. Ook komt u mogelijk in aanmerking voor subsidies om die verduurzaming te financieren. Bekijk welke subsidies er zijn en welke stappen u kunt zetten om uw bedrijfsruimte te verduurzamen.

Meer over het verduurzamen van uw bedrijfspand

Vragen over bedrijfshuisvesting of een zakelijke hypotheek?

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van een bedrijfspand of een Bedrijfshypotheek? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Maak vrijblijvend een afspraak