Bedrijfspand: alles over de bedrijfshuisvesting


Het kopen of huren van een bedrijfspand of het afsluiten van een bedrijfshypotheek kan onderdeel zijn van het ondernemerschap. Lees op deze pagina alles over een bedrijfsruimte en bijvoorbeeld financiering en verduurzaming. Download onze gratis whitepaper voor extra hulp bij de emotionele overwegingen.

Bedrijfsruimte huren of kopen

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte en twijfel je tussen huren of kopen? Of huur je al een bedrijfsruimte maar twijfel je of kopen de juiste stap is? Wij hebben de voor- en nadelen van het kopen en huren van een bedrijfspand voor je op een rij gezet.

Meer over het huren of kopen van een bedrijfspand

Bedrijfspand huren

Het huren van een bedrijfspand kan een goede optie zijn als je net begint met ondernemen. Kijk goed naar de huurovereenkomst, de mogelijke kosten en zaken zoals het bestemmingsplan of mogelijke belastingen.

Huren van een bedrijfspand

Bedrijfspand kopen

Ben je van plan een bedrijfspand te kopen? Dan moet je een aantal dingen regelen zoals de financiering. In onze handige checklist laten we zien aan welke zaken je nog meer moeten denken, naast het kostenplaatje.

Kopen van een bedrijfspand

Download onze gratis whitepaper

Een bedrijfspand huren of kopen? Kijk niet alleen naar de cijfers, maar sta ook stil bij je gevoel! Deze whitepaper helpt je bij die emotionele overwegingen.

Nu downloaden Of lees meer over de whitepaperBedrijfspand met woning kopen

Als je op zoek bent naar een bedrijfspand met woning kun je in veel gevallen ook bij RegioBank terecht. Soms gaat de financiering via een zakelijke hypotheek, soms ben je beter af met een particuliere hypotheek. Bekijk watvoor hypotheek wanneer het beste aansluit.

Bedrijfspand met woning kopen

Bedrijfspand financieren

Je kunt een bedrijfspand kopen met je eigen vermogen of je financiert het pand met vreemd vermogen. Ontdek de mogelijkheden om je bedrijfspand te financieren.

Meer over een bedrijfspand financieren

Bedrijfshypotheek voor je pand

Wil je jouw bedrijfspand financieren met een zakelijke hypotheek? Dan kun je het beste een bedrijfshypotheek afsluiten. Bij RegioBank kun je een Bedrijfshypotheek afsluiten voor standaard 80% van de marktwaarde, met een looptijd tot 20 jaar.

Bedrijfshypotheek

Zakelijke hypotheek berekenen

Je kunt bij ons een Bedrijfshypotheek afsluiten tot € 2 miljoen. Hoeveel je kunt lenen hangt onder andere af van de financiële situatie van je onderneming. Samen met een adviseur bereken je hoeveel jouw onderneming kan lenen.

Zakelijke hypotheek berekenen

Bedrijfsruimte verduurzamen

Met het verduurzamen van je bedrijfspand kun je veel kosten besparen op bijvoorbeeld je energierekening. Ook kom je mogelijk in aanmerking voor subsidies om die verduurzaming te financieren. Bekijk welke subsidies er zijn en welke stappen je kunt zetten om je bedrijfsruimte te verduurzamen.

Meer over het verduurzamen van je bedrijfspand

Vragen over bedrijfshuisvesting of een zakelijke hypotheek?

Wil je meer informatie over het huren of kopen van een bedrijfspand of een Bedrijfshypotheek? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Maak vrijblijvend een afspraak

Snel naar

De Bedrijfshypotheek van RegioBank

Rente en kosten van de Bedrijfshypotheek

Bekijk wat ondernemers over ons vertellen