Startende ondernemers


Ga je voor jezelf beginnen? Ben je net gestart? Of droom je misschien van een eigen bedrijf starten? Als startende ondernemer komt er veel op je af. Wij helpen je graag met een handig stappenplan, maar ook tijdens een persoonlijk gesprek met een adviseur bij jou in de buurt.

Kom kennismaken Bekijk het stappenplan

Slim starten: stappenplan bedrijf starten

Wil je een bedrijf starten? Wij helpen je graag verder aan de hand van een stappenplan. Van het opstellen van een ondernemingsplan en financieel plan tot het uitzoeken van vergunningen en het maken van een eerste factuur.

Bekijk het stappenplan

Regelen: zakelijke rekening en bedrijfsruimte

In het stappenplan staan alle zaken waar je aan moet denken als je start met een bedrijf. Een belangrijke stap daarbij is het openen van een zakelijke rekening. Zo houd je zakelijk en privé goed gescheiden. Afhankelijk van je bedrijf wil je misschien ook een bedrijfsruimte huren (of kopen).

Hulp van een adviseur bij je in de buurt

Onze zelfstandig adviseurs kennen de buurt én de lokale markt. Een ideale partner als je een eigen bedrijf wilt starten. Onze adviseur bij jou in de buurt helpt je graag bij een goede start en het ontwikkelen van je bedrijf. Wij helpen graag lokale ondernemers. Zodat we met elkaar zorgen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven.

Kom langs om kennis te maken en te ontdekken hoe je persoonlijke adviseur jou kan helpen.Daarom RegioBank

Onze adviseurs geven lokale ondernemers de aandacht die zij verdienen. Maak vrijblijvend een afspraak bij je in de buurt.

  • Onze adviseurs zijn vaak zelf ook ondernemer
  • Ze kennen de lokale markt
  • Ze nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek

Maak een afspraak

Onze producten voor startende ondernemers

Zakelijk betalen

Met de MKB Rekening kun je zakelijk bankieren zoals jij dat wilt. Je regelt je bankzaken snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app. Bij je betaalrekening kun je ook een creditcard aanvragen of een betaalautomaat.

Ontdek de MKB Rekening

Spaarvarken-spaarpot

Zakelijk sparen

Met onze zakelijke spaarrekening bepaal je hoeveel je flexibel en vast wegzet. Zo kun je sparen voor een buffer voor mindere tijden. Ook kun je sparen (of beleggen) voor een aanvullend pensioen.

Sparen voor nu of later

Paraplu

Zakelijk verzekeren

Als ondernemer is het verstandig om je te verzekeren tegen zakelijke risico's. De zelfstandig adviseurs van RegioBank helpen je daar graag bij. Benieuwd welke verzekeringen er zijn voor jou en je bedrijf? We hebben de belangrijkste zakelijke verzekeringen voor je op een rij gezet.

Verzekeringen voor jou en je bedrijf

Tip: koppel je boekhoudpakket

Met een automatische koppeling tussen je bankrekening en boekhoudpakket heb je altijd de juiste gegevens in je boekhouding. Met steeds meer boekhoudpakketten kun je deze koppeling maken.

Je boekhoudpakket koppelen

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

Als buurtzame bank dragen we graag bij aan een fijne buurt om in te wonen, werken en leven. Een fijne buurt met enthousiaste ondernemers. Benieuwd wat ondernemers van RegioBank vinden? Bekijk hun verhalen.

Naar onze klantverhalen

Handige informatie voor startende ondernemers

Startersaftrek en zelfstandigenaftrek

Subsidies voor startende ondernemers

Geld lenen als startende ondernemer?

Algemene voorwaarden opstellen

Belastingen voor ondernemers

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9