Klantverhalen

RegioBank richt zich speciaal op kleinzakelijke ondernemers. Zzp'ers, mkb'ers, verenigingen en stichtingen. Als buurtzame bank willen we samen zorgen voor een fijne buurt om in te wonen, werken en leven. Een fijne buurt met enthousiaste ondernemers. Een aantal van die ondernemers vertelt hier hun verhaal. Over hun ervaringen met RegioBank.

Verhalen uit de regio

RegioBank helpt ondernemers in de regio's. Zo zorgen we samen voor een fijne buurt om in te wonen, werken en leven. Ontdek de verhalen van enkele ondernemers, uit iedere provincie één. Bekijk wat zij vertellen over hun persoonlijke ervaring met adviseurs van RegioBank.

Uitgelicht

Het verhaal van Corné

Het verhaal van Corné

Corné plaatste een airco bij Zelfstandig Adviseur Roy toen hij hoorde over de mogelijkheden om een eigen bedrijfspand aan te schaffen met de RegioBank Bedrijfshypotheek. "Ik onderneem pas 3 jaar en dacht echt niet dat het kon."

Bekijk het verhaal van Corné

Het verhaal van Peter

Het verhaal van Peter

Peter heeft een eigen onderneming in de interieurbouw. Hij was op zoek naar een goede combinatie voor wonen en werken naast elkaar. "Omdat we nu wonen en werken naast elkaar, gaan we onze toekomst met vertrouwen tegemoet."

Bekijk het verhaal van Peter

Verhalen over ondernemen in tijden van corona

Hoe beleefden onze klanten 'ondernemen in tijden van corona'? Wij vonden 3 ondernemers bereid om hun verhaal te delen.

Lees het verhaal van cafetaria-eigenaar Mark

Lees het verhaal van meubelmaker Jan

Lees het verhaal van rijschool-eigenaar Mark