Buurtzaam ondernemen

  • Ontdek de voordelen van buurtzaam ondernemen
  • Ontvang tips om nog buurtzamer te worden
  • Draag bij aan een fijnere buurt
  • Vul de toets in voor 14 oktober en wordt Buurtzaamste Ondernemer van 2022
RegioBank heeft meer dan 450 Zelfstandig Adviseurs in Nederland die net als u lokale ondernemer in de buurt zijn. We kennen de buurt en de lokale markt goed en wij helpen u graag groeien. Want lokale ondernemers helpen de buurt vooruit. En daarom helpen wij u graag vooruit. Want als de bakker in de buurt blijft, blijven de slager en de doe-het-zelfzaak ook. Zo zorgen we samen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven. En houden we de buurt financieel gezond.

Ontdek hoe buurtzaam uw onderneming is

Benieuwd hoe buurtzaam uw onderneming nu al is, en in welke mate u bijdraagt aan de leefbaarheid van uw buurt? Doe de toets en ontvang uw score direct in uw mailbox. Vul de toets in voor 14 oktober enmaak kans op de titel Buurtzaamste Ondernemer van 2022 en ontvang een cheque ter waarde van € 2000.

Doe de buurtzaamheidstoets

De volgende ondernemers zijn al Buurtzaam

Buurtzame ondernemers helpen de buurt nu al vooruit. Want als de bakker in de buurt blijft, blijven de slager en de doe-het-zelfzaak ook. Zo zorgen we samen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven. En houden we de buurt financieel gezond.

Bekijk hier de buurtzame ondernemers