Bedrijfspand financieren

Wilt u als ondernemer een eigen bedrijfspand? U kunt dan een bedrijfspand huren of kopen. Als u wilt kopen, dan heeft u een aantal financieringsopties. U kunt een bedrijfspand kopen met uw eigen vermogen of u financiert het pand met vreemd vermogen. Welke opties u heeft, dat leest u hier.

Bedrijfspand kopen met zakelijke hypotheek

Bij RegioBank kunt u een zakelijke hypotheek afsluiten voor het kopen van een bedrijfspand: de Bedrijfshypotheek. U koopt dan een pand zonder dit volledig met uw eigen geld te financieren. De zakelijke hypotheek die u afsluit heeft een looptijd van maximaal 20 jaar. U kunt standaard een financiering voor 80% en in sommige gevallen 90% van de marktwaarde aanvragen. Voor de overige 10 tot 20% brengt u eigen geld in voor de financiering. Met de Bedrijfshypotheek van RegioBank koopt u het bedrijfspand dus deels met eigen inbreng.

Ontdek de Bedrijfshypotheek

Bestaande bedrijfshypotheek oversluiten

Heeft u al een zakelijke hypotheek? Wellicht is oversluiten interessant als de rente die u betaalt een stuk hoger is dan de huidige rente. Weten of dit interessant is voor u? Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u graag.

Maak vrijblijvend een afspraak

Qredits: financiering, coaching en training

Past de Bedrijfshypotheek van RegioBank niet bij u, bijvoorbeeld omdat u een startende ondernemer bent? RegioBank heeft een samenwerking met de kredietverstrekker Qredits. Zij bieden zakelijk krediet van maximaal € 250.000 aan startende en bestaande ondernemers. Naast financieringen bieden zij coaching en training om u als ondernemer te laten groeien.

Goed om te weten: we geven u deze informatie om u te helpen in de zoektocht naar een zakelijke lening. Qredits hoort niet bij RegioBank en daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor de diensten die zij bieden.

Meer over financiering via Qredits

Financiering van uw bedrijfspand via crowdfunding

Een minder bekend alternatief voor de financiering is crowdfunding. Door middel van crowdfunding verzamelt u geld bij investeerders tot u het gewenste bedrag heeft bereikt. Dit bedrag investeert u in uw bedrijfspand. Met investeerders spreekt u een tegenprestatie af. Dit mag van alles zijn. U kunt zelf een crowdfunding starten of investeerders zoeken via een bestaand crowdfundingplatform.

Lees meer op over crowdfunding voor bedrijven

Overbruggingsfinanciering voor een bedrijfspand

Als u een nieuw bedrijfspand koopt, is de kans aanwezig dat u tijdelijk dubbele lasten moet betalen. Om deze lasten op te brengen kunt u een overbruggingskrediet afsluiten. Er zijn verschillende platforms die overbruggingskredieten bieden. In de tussentijd regelt u rustig uw reguliere financiering.

Hulp nodig bij het bepalen van een passende financiering?

U heeft verschillende mogelijkheden voor de financiering van uw nieuwe bedrijfspand. Welke past het beste bij uw onderneming? Uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag.

Maak vrijblijvend een afspraak

Meer over de Bedrijfshypotheek en bedrijfshuisvesting

De Bedrijfshypotheek van RegioBank

Past onze Bedrijfshypotheek bij u? Doe de quickscan

Zakelijk hypotheek berekenen

Bedrijfspand huren of kopen

Meer over een bedrijfspand kopen

Bedrijfspand: alles over de bedrijfshuisvesting