Betaalpas en pin

Klanten met een zakelijke betaalrekening bij RegioBank kunnen een betaalpas aanvragen. Met deze pinpas kunt u wereldwijd veilig en gemakkelijk geld opnemen bij geldautomaten en betalen in winkels. Met de pas kunt u ook contactloos betalen.

Limieten op de betaalpas

Voor geld opnemen en het doen van betalingen zijn maximum bedragen vastgesteld. Die staan in het overzicht hieronder. Staat u voor een grote aankoop, en heeft u meer nodig dan de genoemde bedragen? Dan is het handig om de betaallimiet op uw betaalpas voor één dag te verhogen. U kunt dan tijdelijk een groter bedrag pinnen bij een betaalautomaat in de winkel in Nederland, of meer geld opnemen bij de geldautomaten in Nederland.

Het verhogen van uw limiet op uw betaalpas regelt u via uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Vraag dit op tijd aan, minimaal twee werkdagen voordat u het nodig heeft.

In Nederland

Waar opnemen Standaard limiet Maximale tijdelijke limiet Maximale permanente limiet
Geldautomaten per dag € 1.000 € 5.000 € 1.500
In winkels per dag € 2.500 € 25.000 € 10.000

In het buitenland, binnen Europa

Waar opnemen Standaard limiet
Geldautomaten per dag € 1.000
In winkels per dag € 2.500

In het buitenland, buiten Europa

Waar opnemen Standaard limiet
Geldautomaten per dag € 500
In winkels per dag € 750

  Let op: Bij de geldautomaat kan per keer tot een maximumbedrag contant geld opgenomen worden.

  Dit maximum kan getoond worden op het scherm. Voor een hoger bedrag dienen meerdere transacties gedaan te worden.

  In het buitenland is een verhoogde limiet niet mogelijk.

  Pinnen bij een geldautomaat in het buitenland

  Pinnen buiten Europa staat standaard uit voor de meeste betaalpassen. Gaat u op reis naar een land buiten Europa? Dan regelt u heel gemakkelijk dat u daar gewoon kunt pinnen en betalen.

  Bel naar 0031 – 3021 96 870, dan zetten we pinnen buiten Europa direct voor u aan. Of ga naar uw Zelfstandig Adviseur. Na zes weken gaat pinnen buiten Europa automatisch weer uit. Heeft u pinnen buiten Europa aangezet? Dan kunt u pinnen bij een geld- of betaalautomaat met hetzelfde logo als op uw betaalpas staat.

  Verlies of diefstal van uw pas

  In Nederland

  Is uw betaalpas gestolen of heeft u hem verloren in Nederland? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de bankpassenmeldcentrale om misbruik te voorkomen. U belt hiervoor naar 0800 – 03 13.

  In het buitenland

  Bent u uw betaalpas kwijtgeraakt in het buitenland? Bel dan naar 0031 – 8838 55 372. Uw pas wordt dan onmiddellijk geblokkeerd. Heeft u op dat moment geen andere mogelijkheden meer om aan geld te komen? Bel dan 0031 – 3021 96 870 (24 uur per dag bereikbaar) en vraag Emergency cash aan. Dat is een gratis service van RegioBank waarmee wij contant geld voor u regelen in geval van nood in het buitenland.

  Vraag uw betaalpas aan

  U vraagt uw zakelijke betaalpas aan via uw Zelfstandig Adviseur.

  Maak een afspraak