De omgeving van Quivoir Financiele Adviezen, RegioBank in Lith

Veldsink - Quivoir

Veldsink-Quivoir kent een tweetal kantoren, gelegen aan de Dr. Baptiststraat in Megen en aan de Mr. Van Coothstraat in Lith. Op beide kantoren kunt u terecht voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheek en overige zaken omtrent financieel advies. Als grootste onafhankelijk intermediair in Nederland en zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij een ideale combinatie; een financieel adviseur die ook bemiddelt in bankproducten (exclusief voor Regiobank).

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Jeroen Hofhuis

Jeroen Hofhuis

Vestigingsmanager & hypotheekadviseur
Dani Sieben

Dani Sieben

RegioBank adviseur
Marjola Houtman

Marjola Houtman

Particulier adviseur binnendienst
Michiel Kerkhofs

Michiel Kerkhofs

Zakelijk adviseur buitendienst
Jeroen Mulders

Jeroen Mulders

Particulier adviseur binnendienst
Jeroen is gespecialiseerd in particuliere verzekeringen, alsmede lijfrente polissen. Daarnaast is hij de automatiseringsman van het kantoor. Voor en na kantoortijd loopt hij graag met de hond buiten.

Persoonlijk & dichtbij

In 2018 heeft de Veldsink AdviesGroep Quivoir Financiele diensten overgenomen.  Het familiebedrijf Veldsink Adviesgroep is al sinds 1979 specialist in het bieden van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Binnen deze succesformule kent het bedrijf inmiddels 31 vestigingen. Iedere vestiging van Veldsink Adviesgroep geniet in haar regio een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Door ons aan te sluiten bij deze grotere organisatie zijn wij nog beter in staat om uw belangen te behartigen

Transparant

We werken op onafhankelijke basis, vakkundig en integer. Of het nu gaat om sparen, hypotheken, betalen, verzekeren of andere financiƫle zaken. Wij houden niet van poespas, maar van heldere afspraken. Waar vroeger nog een hoop uitzoekwerk en papierwerk kwam kijken bij passend advies, kunnen wij u tijdens het gesprek al de mogelijkheden en inzichten laten zien. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daar houden wij van.