De omgeving van Còmplex Advies, RegioBank in Winschoten

Còmplex Advies

Còmplex Advies vertaalt abracadabra naar begrijpelijke taal!

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerrie Boven

Gerrie Boven

Directeur
Mijn naam is Gerrie Boven en ik ben sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik ben u graag van dienst op het gebied van inkomensvoorzieningen, betalen, sparen en hypotheken.
Manda Kramer

Manda Kramer

Pensioen adviseur
Mijn naam is Manda Kramer en ben werkzaam in de financiële dienstverlening sinds 1998. U kunt bij mij terecht voor het regelen van al uw geldzaken.
Willem Lugies

Willem Lugies

Hypotheekadviseur
Mijn naam is Willem Lugies en ik ben vanaf 1998 actief als hypotheekadviseur. Ik ben verantwoordelijk voor alle hypotheekzaken binnen Còmplex Advies.
Jan Louis Slofstra

Jan Louis Slofstra

Hoofd administratie
Mijn naam is Jan Louis Slofstra en ik ben sinds 20 jaar actief in diverse administratieve functies. Vanaf 2007 als Hoofd administratie binnen het bedrijf.
Lucie Bakker

Lucie Bakker

Administratief medewerkster
Mijn naam is Lucie Bakker en werk sinds 2013 op de administratieve afdeling binnen Còmplex Advies. Ik help u graag.

Còmplex Advies vertaalt abracadabra naar begrijpelijke taal!

Wij hebben alles op het gebied van inkomensvoorzieningen voor ondernemers en particulieren onder één dak. Onze kracht zit in het geven van duidelijkheid zodat u weet wat u kiest. Want uw keuzes van nu hebben grote gevolgen voor de toekomst.

Om u als ondernemer optimaal te kunnen adviseren werken we veel samen met accountants, notarissen en advocaten. Gezamenlijk vullen wij de ondernemer perfect aan.

Sinds kort is Còmpex Advies Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. Wij van Còmplex Advies helpen u graag de overstap snel te regelen.

Wij zijn dichtbij en betrokken. Wij kennen onze klanten en we weten wat er in de omgeving speelt. We nemen tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.