De omgeving van Raadschelders en Zn., RegioBank in Kudelstaart

Raadschelders en Zn.

Nestor Theo is bakker, net als zijn vader. In 1948 besluit hij het over een heel andere boeg te gooien en begint in de verzekeringen. In een kantoor aan huis legt hij de basis voor het huidige Raadschelders & Zn. Een klein kantoor overigens, in een klein huisje waarin ook nog tien kinderen worden grootgebracht. Een van die tien kinderen is Hans. Als vijftienjarige jongen helpt hij zijn vader al, maar het duurt nog veertien jaar voordat hij het bedrijf overneemt. Hij heeft een diploma machinebankwerker, maar net als zijn vader vindt ook Hans de verzekeringen uiteindelijk interessanter. In 1980 verhuist het kantoor naar een ruimte bij het huis van Hans.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Remco Raadschelders

Remco Raadschelders

Eigenaar en hypotheekadviseur
Binnen Raadschelders is het mijn taak om u bij te staan in de wereld van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Met advies van Raadschelders weet u wat de risico’s zijn.
Pascalle  Raadschelders

Pascalle Raadschelders

Administratie
Ik heb een oog voor cijfers, dus mijn vakgebied is de financiële administratie. Het leukste van mijn werk vind ik ‘de puzzel’ kloppend te krijgen.
Esther  Raadschelders

Esther Raadschelders

Medewerker administratie/receptie
“Ik ga nooit bij mijn vader werken!'' Dat riep ik altijd. Tien jaar geleden ging ik ‘even’ helpen met de administratie. Dat doe ik nu nog. En ik zou niet anders meer willen.

Twaalf jaar later

Twaalf jaar later komt weer een tienerzoon de gelederen bij Raadschelders versterken. Derde generatie Remco komt parttime helpen. De geschiedenis herhaalt zich en Remco kiest, net als vader en opa, voor de verzekeringen. Sinds 2015 is hij eigenaar en kan Hans zijn aandacht steeds meer verleggen naar zijn kleinkinderen.

Familiebedrijf

Het ‘verzekeringenvirus’ blijkt besmettelijk. Theo, Esther en Pascalle, respectievelijk oom, zus en vrouw van Remco, hebben ook van verzekeringen hun dagelijks werk gemaakt. De beschikbare familieleden zijn daarmee ‘op’, maar is er wel behoefte aan extra handjes. Die komen erbij in de vorm van Petra, Annie en Ruud.

Inmiddels breidde Raadschelders & Zn haar dienstenpakket uit met hypotheken en bankzaken. Voor hypotheken zijn we -net als voor verzekeringen- een onafhankelijke aanbieder. Voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen we exclusief. Zo kunt u al uw financiële zaken bij ons onderbrengen. Wel zo handig; een aanspreekpunt in de buurt.

Als we u van dienst kunnen zijn, horen we dat graag!