Berichten instellen

Altijd op de hoogte van uw financiële situatie

Wilt u snel weten hoeveel geld er op uw rekening staat? Of een seintje krijgen wanneer uw salaris is gestort? Het kan makkelijk en snel met uw mobiele telefoon en RegioBank Internet Bankieren. Het maakt hierbij niet uit van welke provider u uw abonnement of prepaid kaarten koopt. Met de digipas stelt u gemakkelijk een berichtenservice in. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van uw financiële situatie.

Saldo@ttenties

Met Saldo@ttentie krijgt u een bericht wanneer het saldo op uw rekening een ondergrens of bovengrens passeert. U krijgt bijvoorbeeld een waarschuwing bij een saldo minder dan € 10 of meer dan € 1.000. Deze onder- en bovengrens kunt u zelf instellen.

Transactie@ttenties

Een Transactie@ttentie stuurt een bericht wanneer een bepaalde overboeking is gedaan. U krijgt een bijvoorbeeld een melding als de huur is overgemaakt of als uw salaris op uw rekening is gestort.

Eenvoudig instellen

De Saldo@ttentie en Transactie@ttentie kunt u zelf instellen in de persoonlijke instellingen van RegioBank Internet Bankieren. U betaalt alleen het SMS-bericht dat RegioBank stuurt.

Kosten

Aan deze berichtenservices zijn kosten verbonden. Deze vindt u in de Tarievenwijzer rechts op deze pagina.