De omgeving van Ten Broeke makelaardij & verzekeringen, RegioBank in Lemelerveld

Ten Broeke makelaardij & verzekeringen BV

Op zoek naar een particuliere of zakelijke verzekering, of naar de juiste partner op het gebied van makelaardij, hypotheken of bancaire zaken? Bij Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen bent u voor deze wens op de juiste plek.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

David  ten Broeke

David ten Broeke

Accountmanager verzekeringen en hypotheken
Als u uw hypotheek wilt sluiten, maar ook tijdens de looptijd van uw hypotheek helpt David u verder. Daarnaast spreekt hij graag uw verzekeringen met u door.
Gerben  ten Broeke

Gerben ten Broeke

Beëindigd makelaar/taxateur
Wilt u weten wat uw huis waard is, of hebt u een nieuw huis op het oog? Gerben weet precies hoe hij u kan helpen.
Ivonne Van den Berg - Kolkman

Ivonne Van den Berg - Kolkman

Accountmanager binnendienst
Ik ondersteun de accountmanagers bij het verwerken van uw aanvragen. Wat ik belangrijk vind is dat dit goed én snel gebeurt.
Jolande  Lugtenberg

Jolande Lugtenberg

Accountmanager binnendienst
Net als Ivonne, help ik de accountmanagers met uw aanvragen. Door nauw samen te werken, zorg ik ervoor dat uw aanvraag een goede doorlooptijd heeft.
Linda  Smeenk

Linda Smeenk

KRMT/Accountmanager binnendienst
Als Accountmanager binnendienst moet je van veel markten thuis zijn. Gelukkig zit dat bij mij wel goed. Iedere dag geef ik 100%.
Marga  Baarslag

Marga Baarslag

Accountmanager binnendienst
Een hecht team met een gezamenlijk doel, dat vond ik bij Ten Broeke. U zo goed mogelijk van dienst zijn, daar zetten mijn collega’s en ik ons dagelijks voor in.
Sanne  Wijermars

Sanne Wijermars

ARMT / accountmanager binnendienst
De bevlogenheid bij Ten Broeke, dat vond ik echt mooi om te zien toen ik er aan de slag ging. En het bleek ook erg aanstekelijk, want inmiddels geldt dat voor mij ook!

Op zoek naar een particuliere of zakelijke verzekering, of naar de juiste partner op het gebied van makelaardij, hypotheken of bancaire zaken? Bij Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen bent u voor deze wens op de juiste plek.

Bij Ten Broeke geloven we in een succesvol principe: uw belang staat altijd voorop. We willen zo dicht mogelijk bij u staan; qua advies, maar ook fysiek. We brengen uw wensen en mogelijkheden in kaart en presenteren daarna de best passende oplossing.

Daarbij gaan we uit van een transparante en open aanpak. Afspraken leggen we altijd op voorhand vast, zodat er geen verrassingen ontstaan. En natuurlijk kunt u altijd terecht bij ons voor een kopje koffie, want vragen staat vrij.

Meer dan alleen bemiddelen

Bij Ten Broeke Verzekeringen en Makelaardij doen we meer dan alleen maar bemiddelen. Wij ontzorgen! Wij denken vooruit en bieden een oplossing die beide partijen tevreden stelt. Daarom zijn we al jarenlang een zeer betrouwbare NVM-partner in Salland. Niet alleen kennen we de markt op onze duim, ook gebruiken we de modernste software waardoor we altijd op de hoogte zijn.

Financiële risico’s

in kaart Financiële risico’s wil niemand lopen, en gelukkig hoeft dat ook niet. Of u zich ergens voor moet verzekeren, verschilt per situatie. Bij Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen zoeken we graag samen naar een passende oplossing, want daar ligt voor ons keer op keer de mooiste uitdaging.

Of het nu gaat om het verzekeren van uw reis naar het buitenland, uw auto of uw huis. We gaan volledig onafhankelijk en transparant te werk.

Een passende hypotheek?

Gaat u een huis kopen of bouwen? Bent u op zoek naar een geschikte hypotheek? Bij ons zit onafhankelijkheid en betrouwbaarheid in onze genen. We zijn namelijk volledig keuzevrij in ons advies, omdat we volledig vrijblijvend samenwerken met alle grote banken, verzekeringen en pensioenfondsen in Nederland.

RegioBank

Op zoek naar een financieel adviseur op de hoek met een betrouwbaar en bekend gezicht? Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen is ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is de bank in uw regio waar u terecht kunt voor sparen, betalen en uw hypotheek, zowel voor uzelf als uw bedrijf.

Ten Broeke, dichtbij, bewust en beter.