Bouvy Advies in Blaricum

  • 035 - 203 19 66
  • Torenlaan 9, 1261 GA
  • Vandaag open van 09.00 - 12.00 en 12.30 - 16.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

De klassieke Blaricumse boerderij – met daarin het kantoor van Bouvy Advies – past precies in het schilderachtige decor van Blaricum. Hier kunt u terecht voor advies over hypotheken, verzekeringen en uw bankzaken. Zonder poespas, in begrijpelijke taal.

Sinds de oprichting is Bouvy Advies onlosmakelijk verbonden met ‘t Gooi. Vanuit Blaricum voorzien de adviseurs inwoners uit de hele regio van passend en onafhankelijk financieel advies. Ook bemiddelen ze exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

 

Ze zijn er voor u

Alle banken vertrokken de afgelopen jaren uit Blaricum. En dat terwijl er nog steeds behoefte is aan private banking in het dorp. Bouvy Advies springt daarop in. Ze bieden totaalpakketten voor zowel particulieren als bedrijven. Ze leren u en uw situatie kennen, zodat elk advies volledig aansluit op uw financiële situatie. Van vermogensbeheer en zakelijke leningen tot het openen van een spaarrekening: ze staan altijd voor u klaar.

Gepaste zakelijkheid

Loop zonder afspraak binnen in het prachtige pand van deze Zelfstandig Adviseur en laat u verrassen door de prettige sfeer. Bij binnenkomst is de bar met biertap moeilijk te missen en af en toe dribbelt er een hondje voorbij. De ervaren adviseurs hebben kennis van zaken, maar er is geen jasje-dasje beleid. Zo verwelkomen ze u graag: gelijkwaardig en professioneel.

Waar een klein team groots in is

Het team van Bouvy Advies is klein, maar krachtig. De lijnen zijn kort, de adviseurs kennen elkaar goed en staan altijd klaar. Voor elkaar én voor u. Ze zetten dan ook graag net dat stapje extra om u volledig te ontzorgen. Dankzij hun creatieve en oplossingsgerichte benadering, vinden ze altijd het beste aanbod voor u. Met ‘nee’ nemen ze hier niet zomaar genoegen.

Een Gooisch hart

Persoonlijk contact vindt het team heel belangrijk. Met klanten, maar ook zeker met de buurt. De adviseurs staan dan ook – letterlijk en figuurlijk – midden in de regio. Dat laten ze blijken door bijvoorbeeld de lokale honkbal- en rugbyvereniging te sponsoren. Of door een actieve rol te spelen in de plaatselijke ondernemersvereniging. Echt buurtzaam, dus.

Thijs Bouvy

Thijs Bouvy

Emir Halilovic

Emir Halilovic

Petra Mulder-Bark

Petra Mulder-Bark

RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4379

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen