Kramer Advies in Haarlem

  • 023 - 532 16 88
  • Lorentzplein 26, 2012 HH
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
De omgeving van Assurantiekantoor R.J. Kramer, RegioBank in Haarlem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Middenin de drukte van Haarlem, aan het randje van het centrum, is Assurantiekantoor Kramer gevestigd. Bij ons stapt u binnen wanneer het u uitkomt en wordt u zonder haast geholpen.

Eliana van der Jagt-Kalverda

Eliana van der Jagt-Kalverda

Eigenaar, hypotheekadviseur en adviseur bankzaken
Els van der Jagt- van Roon

Els van der Jagt- van Roon

Medewerker bankzaken
Steven Scholten

Steven Scholten

Commercieel medewerker binnendienst en medewerker bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
team RJ Kramer

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4286

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen