Zondag Advies in Tiel

  • 0344 - 65 20 24
  • Waardenburglaan 26, 4006 ET
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Zondag Advies, RegioBank in Tiel

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Al meer dan 30 jaar heeft ZondagAdvies tevreden klanten in Tiel en omstreken. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheken. Maar als Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook voor uw bankzaken. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.
Claudia  Voogt - Zondag

Claudia Voogt - Zondag

Eigenaar en Erkend Financieel Adviseur
Kim Vissers

Kim Vissers

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Frank van der Logt

Frank van der Logt

Erkend Financieel Adviseur
Karin  Vulto

Karin Vulto

Adviseur verzekeringen en bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Zondag Advies

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4655

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen