Wij zijn RegioBank

Wij zijn dichtbij en betrokken
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak
U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles
Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Zoek uw Adviseur

Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt. Vraag de Adviseur naar de openingstijden van zijn kantoor. Soms kunt u er ook ’s avonds of in het weekend terecht.

Vind uw Adviseur bij u in de buurt.

Dienstenwijzer

RegioBank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel.

Meer informatie over wie wij zijn en hoe wij werken leest u in de Dienstenwijzer.

Blog Directievoorzitter RegioBank Alle acties

Samen zorgen voor een leefbare woonomgeving