Buurtzaamste Ondernemer van het jaar

Buurtzaamste ondernemer 2022

Groentehal Oosterik uit Tubbergen

Groentehal Oosterik uit Tubbergen is dé winnaar van 2022 omdat deze fruit- en groentewinkel zich bovengemiddeld inzet voor de buurt door het lokale verenigingsleven te sponsoren.

Daarnaast werken zij ook samen met mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat dit in de buurt ook gewaardeerd wordt, bleek uit de bijna 1.000 stemmen die de groentehal in een korte publiekscampagne kreeg.

Naast een publieksstemming telde ook het juryrapport mee in de uiteindelijke uitkomst. In deze jury waren vertegenwoordigd Rein Wispelweij (directeur RegioBank), Jeroen Dijst (CRO de Volksbank), Joris Verheij (Directeur Zakelijk de Volksbank), Leendert-Jan Visser (MKB Nederland), Josette Dijkhuizen (hoogleraar Duurzame inzetbaarheid ondernemers).

De winnaar: Groentehal Oosterik (Tubbergen)

RegioBank helpt kleinzakelijke ondernemers

RegioBank heeft meer dan 450 zelfstandig adviseurs in Nederland. We kennen de buurt en de lokale markt goed en wij helpen ondernemers graag groeien. Want lokale ondernemers helpen de buurt vooruit. Samen zorgen we voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven.

  • Persoonlijk contact met je eigen adviseur
  • Binnenlopen zonder afspraak
  • Je adviseur is zelf ook ondernemer en kent de lokale markt