Buurtzaamste Ondernemer van het jaar

  • De stemmen zijn geteld
  • Het was spannend tot op het laatst
  • Groentehal Oosterik is de Buurtzaamste Ondernemer van 2022
Groentehal Oosterik uit Tubbergen is dé winnaar van 2022 omdat deze fruit- en groentewinkel zich bovengemiddeld inzet voor de buurt door het lokale verenigingsleven te sponsoren. Maar ook door samen te werken met mensen met een beperking en een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat dit in de buurt ook gedragen wordt, bleek uit de bijna 1000 stemmen die de groentehal in een korte publiekscampagne kreeg. Naast een publieksstemming telde ook het juryrapport mee in de uiteindelijke uitkomst. In deze jury waren vertegenwoordigd Rein Wispelweij (directeur RegioBank), Jeroen Dijst (CRO de Volksbank), Joris Verheij (Directeur Zakelijk de Volksbank), Leendert-Jan Visser (MKB Nederland), Josette Dijkhuizen (hoogleraar Duurzame inzetbaarheid ondernemers).


RegioBank heeft meer dan 450 Zelfstandig Adviseurs in Nederland. We kennen de buurt en de lokale markt goed en wij helpen ondernemers graag groeien. Want lokale ondernemers helpen de buurt vooruit. En daarom helpen wij u graag vooruit. Want als de bakker in de buurt blijft, blijven de slager en de doe-het-zelfzaak ook. Zo zorgen we samen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven. En houden we de buurt financieel gezond.

Groentehal Oosterik (Tubbergen)

De volgende ondernemers zijn al Buurtzaam

Buurtzame ondernemers helpen de buurt nu al vooruit. Want als de bakker in de buurt blijft, blijven de slager en de doe-het-zelfzaak ook. Zo zorgen we samen voor een plek waar mensen prettig wonen, werken en leven. En houden we de buurt financieel gezond.

Bekijk hier de buurtzame ondernemers