Een zakelijke lening die past bij jouw situatie

  • Persoonlijk contact met een adviseur bij jou in de buurt
  • Je adviseur is vaak zelf ook ondernemer
  • Kennis over zakelijke financiering én de lokale markt

Maak vrijblijvend een afspraak

Hulp bij jouw kredietwens

Om je bedrijf te laten groeien heb je misschien behoefte aan extra geld. Bij RegioBank kun je zakelijk lenen op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Of je nu op zoek bent naar een zakelijk krediet of een zakelijke hypotheek. Onze zelfstandig adviseurs helpen je graag in een persoonlijk gesprek.

Onze producten

Onze adviseurs kijken ook naar alternatieven buiten RegioBank

Onze adviseurs helpen jou bij jouw kredietwens. Ben je op zoek naar een zakelijke financiering en passen onze producten niet bij jouw situatie? Dan kijkt de adviseur samen met jou welke andere partij jou kan helpen. Zo staat jouw wens voor een zakelijke financiering écht centraal. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Daarom RegioBank

Bij RegioBank heb je echt persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die jou, je onderneming én de lokale markt kent.

Meer over je keuze voor RegioBank

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

RegioBank is de buurtzame bank waar je voor je bankzaken gewoon binnenloopt. Als onderdeel van de buurt steunen we lokale initiatieven waardoor mensen elkaar tegenkomen. En we helpen ondernemers met bijvoorbeeld een lening voor het kopen van een bedrijfspand. Zo dragen we bij aan een fijne buurt om te wonen, werken en leven. Benieuwd wat ondernemers van RegioBank vinden?

Bekijk hun verhalen