Bedrijfshypotheek: de zakelijke hypotheek van RegioBank

  • Hypotheekbedrag vanaf € 50.000 tot € 2 miljoen
  • Financiering tot 90% van de marktwaarde mogelijk
  • Altijd persoonlijk contact met een adviseur bij jou in de buurt

Maak een afspraak Doe eerst de quickscan

Onze zakelijke hypotheek: Bedrijfshypotheek

Droom je van een eigen bedrijfspand? Zoek je een (opslag)ruimte? Of wil je een pand voor je winkel of restaurant? Bij het kopen van bedrijfspand krijg je meestal te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering van het pand. Ontdek onze Bedrijfshypotheek of maak een afspraak bij een adviseur bij jou in de buurt die je helpt bij je vragen en de aanvraag.

De belangrijkste kenmerken van de Bedrijfshypotheek

Een zakelijke hypotheek voor de aankoop, nieuwbouw, verbouw of herfinanciering van een bedrijfspand.

  • Hypotheekbedrag vanaf € 50.000 tot maximaal € 2 miljoen.
  • Financiering standaard tot 80% van de marktwaarde en soms tot 90%.
  • Onder voorwaarden mag je tot 40% van jouw pand verhuren aan een andere ondernemer (op basis van vierkante meters).
  • Je lost de lening lineair (met een vast bedrag per maand) af in maximaal 20 jaar. Op het einde van de looptijd heb je de lening helemaal afgelost.
  • Je mag zonder kosten tot 5% van de oorspronkelijke hoofdsom extra aflossen per jaar.
  • Je betaalt iedere maand rente over de hypotheekschuld die nog uitstaat. Tijdens de rentevaste periode blijft de hypotheekrente gelijk.
  • Het rente- en aflossingsbedrag betaal je iedere maand achteraf van je zakelijke rekening.

Maak een afspraak

Je wordt persoonlijk geholpen door een adviseur bij jou in de buurt die jou als ondernemer begrijpt en die de lokale markt en dus waarschijnlijk ook het bedrijfspand kent.

Wij helpen jou om jouw droom waar te maken

Jouw adviseur in de buurt helpt je bij aanvragen van je zakelijke hypotheek

Tijdens een (gratis) oriëntatiegesprek bespreek je jouw wensen met je zelfstandig adviseur. Omdat je adviseur bij jou in de buurt zit, is de kans groot dat je adviseur je bedrijf én het bedrijfspand kent. Je adviseur helpt je met al je vragen over de Bedrijfshypotheek. Past onze Bedrijfshypotheek? Dan helpt je adviseur bij het aanvragen van de Bedrijfshypotheek.

Maak een afspraak

Je adviseur helpt je als onze Bedrijfshypotheek niet bij jou past

Voldoe je niet aan de voorwaarden die wij stellen voor de Bedrijfshypotheek? En past onze zakelijke hypotheek dus niet bij jou? Dan kijkt je adviseur samen met jou of je financiering ergens anders wel mogelijk is. Jouw adviseur blijft altijd je eerste aanspreekpunt voor jouw zakelijke hypotheek.

Ontdek of de Bedrijfshypotheek interessant is voor jou

Ontdek in 4 stappen of je aan de belangrijkste voorwaarden voldoet voor onze Bedrijfshypotheek. Zonder dat je documenten nodig hebt. Kom je in aanmerking voor onze Bedrijfshypotheek? Maak dan meteen een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Doe de quickscan

Handig: bouwdepot bij bouwen of verbouwen

Wil je een bedrijfspand bouwen of verbouwen? Dan krijg je bij je Bedrijfshypotheek een aparte rekening om aannemers te betalen: een bouwdepot. De btw op de te betalen facturen schiet je wel zelf voor. Maar deze verreken je later weer via je btw-aangifte, áls je btw-plichtig ondernemer bent.  

Meer over het bouwdepot

Meer over de Bedrijfshypotheek

Maak vrijblijvend een afspraak

Droom je van een eigen bedrijfspand? Ben je benieuwd of je van huren naar kopen kunt? Of wil je je zakelijke hypotheek oversluiten? Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt en ontdek jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak

Ervaringen van andere ondernemers

Het verhaal van Corné

Het verhaal van Corné

Corné plaatste een airco bij zelfstandig adviseur Roy toen hij hoorde over de mogelijkheden om een eigen bedrijfspand aan te schaffen met de RegioBank Bedrijfshypotheek. "Ik onderneem pas 3 jaar en dacht echt niet dat het kon."

Bekijk het verhaal van Corné

Het verhaal van Peter

Het verhaal van Peter

Peter heeft een eigen onderneming in de interieurbouw. Hij was op zoek naar een goede combinatie voor wonen en werken naast elkaar. "Omdat we nu wonen en werken naast elkaar, gaan we onze toekomst met vertrouwen tegemoet."

Bekijk het verhaal van Peter

Bekijk meer klantverhalen

UBO-registratie

Alle UBO’s van een onderneming moeten in het UBO-register van de Kamer van Koophandel staan. Alleen dan kunnen wij een Bedrijfshypotheek verstrekken. Goed om te weten: sta je nog niet definitief ingeschreven, maar is er wel een bevestiging van de KVK dat je het proces tot inschrijving hebt opgestart? Dan nemen we jouw aanvraag voor een Bedrijfshypotheek in behandeling. Voor eenmanszaken is de UBO-registratieplicht niet van toepassing. Lees meer over de UBO-registratie