De omgeving van Kemperman Verzekeringen, RegioBank in Wehl

Kemperman Verzekeringen

Bij Kemperman Verzekeringen kun je terecht voor je verzekeringen, pensioen en je hypotheek. Wij doen wat we met je afspreken en denken met je mee. En we maken de beste keuze voor je.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Anja te Lindert

Anja te Lindert

Adviseur verzekeringen
Anja werkt al ruim 25 jaar bij Kemperman Verzekeringen. Zij neemt graag met je het verzekeringspakket door om te komen tot de beste oplossing.
Marianne Berendsen

Marianne Berendsen

Medewerker verzekeren
Marianne trekt samen met Annemieke op om je verzekeringen goed en correct op te maken. Met name de polissen die we via onze groep bieden, behandelt zij.
Patricia van der Linden

Patricia van der Linden

Administratief medewerkster
Patricia verzorgt de administratie rondom de melding van je schade aan verzekeraars. Binnen de mogelijkheden die we hebben via onze groep zorgt ze voor volledige en vlotte afhandeling van je schade.
Claudi Greven

Claudi Greven

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Als eerste aanspreekpunt, biedt Claudi je graag een luisterend oor. Ook zij helpt je graag met je bank- en verzekeringszaken.
Mirjan Jimmink

Mirjan Jimmink

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Als eerste aanspreekpunt, biedt Mirjan je graag een luisterend oor. Ook zij helpt je graag met je bank- en verzekeringszaken.

Vertrouwde naam

Het persoonlijk contact is de grote kracht van ons bedrijf; gecombineerd met betrouwbaarheid en degelijkheid. Deze elementen vormen de kern van Kemperman Verzekeringen. Bij ons vind je een flink team van specialisten, met volop financiële kennis. Wij zijn een vertrouwde naam in de regio.

Als zelfstandig adviseur van RegioBank in Wehl, staan wij dicht bij onze klanten. Voor ons betekent dit ook dat we de drempel laag voor je houden om vragen te stellen of om advies te vragen.

Of je het nu om je financiële zaken in privé gaat, of zakelijk. Wij bedienen je graag als financieel adviseur.

Graag een stap verder

Bij Kemperman Verzekeringen gaan wij graag een stap verder voor je. Zo nemen we echt de tijd om dingen voor je uit te zoeken. Als specialisten beschikken wij bovendien over professionele vergelijkingsprogramma’s en productenoverzichten van veel verschillende verzekeraars. Daarnaast ontvangt je bericht bij veranderingen die mogelijk (flinke) gevolgen voor je hebben.