Persoonlijk aandacht voor lokale ondernemers

Kies ook voor de aandacht die u verdient. Bij onze adviseurs, die zelf ook ondernemer zijn, loopt u nog gewoon binnen zonder afspraak. En omdat ze in de buurt zitten kennen ze de lokale markt. Dat praat wel zo fijn.

Lees meer Dat wil ik ook!

Waar kunnen we u mee helpen?

Hypotheekgesprek op maat

Bent u op zoek naar een huis of wilt u uw woning verduurzamen? Bij onze deskundige hypotheekadviseurs kunt u terecht voor oplossingen en een helder hypotheekadvies. Zo heeft u altijd een hypotheek die aansluit bij uw wensen en uw situatie.

Wat is uw situatie?Bereken hypotheek

Bent u ondernemer? Of gaat u starten?

Als ondernemer heeft u plannen genoeg. Onze Zelfstandig Adviseurs, die begrijpen wat ondernemers bezighoudt en de lokale markt kennen, helpen u graag met uw bankzaken. Of het nu gaat om een zakelijke rekening of een zakelijke financiering. Wij denken graag met u mee.

Maak kennis Onze zakelijke rekening

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door consumenten uitgeroepen tot de top 3 meest klantvriendelijke bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond (september 2022) onder 14.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,5 voor algemene tevredenheid.

Ontdek waarom

Icoon Klantvriendelijkste bank 2022, icoon Bankrekening 9,5, icoon Internet en Mobiel Bankieren 8,8, icoon Service 8,9