Commitment Verzekeringen B.V.

Met beide voeten op de grond. Daar staat het team van Commitment Verzekeringen voor. In de beginjaren in het Gelderse Maurik, maar sinds 2003 jaar vindt u deze Zelfstandig Adviseur in het mooie Utrechtse Rhenen.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Maarten de Wit

Maarten de Wit

Kantoorleider
Ik ben manager van Commitment Verzekeringen, en het gezicht van de buitendienst. Zakelijke en particuliere klanten adviseer ik van A tot Z. Ik help klanten graag met hun financiële situatie. Een tevreden klant, daar krijg ik energie van
Ilse Wolters

Ilse Wolters

Medewerker binnendienst
Ik help klanten met het openen van betaal- en of spaarrekeningen. Ik neem graag de tijd om al hun vragen te beantwoorden. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s die zich bezighouden met particuliere verzekeringen en hypotheken.
Emmy van Doornspeek

Emmy van Doornspeek

Employer Benefits adviseur
Na vijftien jaar bij dit kantoor ben ik van alle markten thuis. Ik begeleid zakelijke klanten als ze zieke medewerkers hebben, en schiet te hulp bij financiële vragen. Daarnaast open ik rekeningen en weet ik veel van bedrijfspensioenregelingen. Voor RegioBank regel ik vooral de zakelijke aanvragen.

Commitment, snel en persoonlijk

Met al uw vragen over bankzaken, pensioenen, hypotheken en verzekeringen kunt u bij Commitment Verzekeringen terecht. Dat geldt ook voor zakelijke klanten. U bent welkom om zonder afspraak binnen te komen lopen. Veelgehoord compliment: wat kan ik snel terecht en wat fijn dat ik zo persoonlijk word geholpen.

Toewijding

Bijzonder? Voor het zeskoppige team van Commitment Verzekeringen is die toewijding vanzelfsprekend. De Zelfstandig Adviseur wil vooral toegankelijk zijn. Daarom staat het nieuwe onderkomen van het kantoor ook pal aan de hoofdweg naar het centrum van Rhenen. Klanten die willen, lopen dan makkelijk even binnen.

Steuntje in de rug

Bij Commitment Verzekeringen kunt u exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast krijgt u hier onafhankelijk advies over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Verder steunt Commitment Verzekeringen met speciale acties de gemeenschap. Zo geven ze geeft ze sport-, muziek en scoutingverenigingen een financieel steuntje in de rug, want die hebben dat hard nodig.