De omgeving van Nijhuis Financiële Dienstverlening, RegioBank in De Lutte

Univé Oost Bemiddeling B.V.

Univé Oost staat voor Samen, Dichtbij en Doen. Wij helpen op die manier met het maken van de juiste financiële keuzes. Onze kernwaarden komen overeen met die van RegioBank. Daarom kijken wij uit naar een succesvolle samenwerking.

Ons team bestaat uit zeven medewerkers: Gerard Ijsseldijk, Demi Weustink, Patrick de Vries, Mariët oude Vrielink, Erna Ruiter, Marloes Visser en Melinda Velnaar. Het hele team adviseert onze klanten op het gebied van bankzaken en verzekeringen. Dit doen wij onder andere door dichtbij onze klant te blijven; onze adviseurs weten wat er speelt in de regio. Met 15 vestigingen in de Achterhoek, de Liemers en Twente is er altijd een adviseur van Univé in de buurt waar onze klanten terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek.

Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen.

Wij vertrouwen erop dat we samen de risico’s van onze klanten kunnen voorkomen en beperken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gerard Nijhuis

Gerard Nijhuis

Erkend Financieel Adviseur
“Ik begeleid mensen graag bij grote financiële stappen zoals de aankoop van een woning, de bijbehorende hypotheek maar ook het opstellen van een financieel plan voor hun pensioen of bij eerder stoppen met werken.”
Mariët Oude Vrielink

Mariët Oude Vrielink

Adviseur RegioBank Bankzaken en Polis administratie
Naast het verwerken van polis gegevens houd ik me bezig met RegioBank bankzaken. Het hebben van de vele contactmomenten aan de balie maken mijn werk zo interessant.
Demi Weustink

Demi Weustink

Adviseur RegioBank Bankzaken en algemene ondersteuning
“Van adviseur Bankzaken tot algemene ondersteuning van mijn collega’s, help ik onze klanten als een echte duizendpoot, ik hoef me geen moment te vervelen”.
Patrick de Vries

Patrick de Vries

Adviseur Verzekeringen en Schadeafhandeling
“Een concurrerende offerte, voor al uw verzekeringen, op maat maken of een schade snel en accuraat afwikkelen is wat mijn vak zo boeiend maakt”
Marloes Visser-Boomkamp

Marloes Visser-Boomkamp

Adviseur bankzaken