Wat wens je voor jouw buurt?


Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het bij RegioBank om draait. Wij dragen ons steentje bij door te bouwen aan een fijne, leefbare buurt. En dat doen we graag samen met jou.

Een opknapbeurt voor het buurthuis, fijne speeltuin in de buurt of duofiets voor minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, RegioBank, de zelfstandig adviseurs en partners al zijn uitgekomen.

Buurtwensen 2023

Buurtwensen 2023

Benieuwd welke wensen we in 2023 al in vervulling hebben laten gaan? Bekijk de video's en doe inspiratie op. Wie weet zit er ook één voor je buurt bij.

Bekijk de video's

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, zelfstandig adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Meer over onze initiatieven

Neem contact op met een adviseur bij je in de buurt

Neem ook eens contact op met een zelfstandig adviseur. Geen klant bij RegioBank? Loop gerust binnen, bel of stuur een e-mail naar een zelfstandig adviseur van RegioBank bij je in de buurt.

Vind een zelfstandig adviseur bij je in de buurt