Wat wenst u voor de buurt?

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het bij RegioBank om draait. Wij dragen ons steentje bij door te bouwen aan een fijne, leefbare buurt. En dat doen we graag samen met u. Heeft u ook een wens voor uw buurt? Neem dan contact op met de Zelfstandig Adviseur in uw buurt.
Een opknapbeurt voor het buurthuis, fijne speeltuin in de buurt of duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk wensen die dankzij de hulp van buurtbewoners, RegioBank, de Zelfstandig Adviseurs en partners al zijn uitgekomen.

Heeft u ook een buurtwens? Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur. Bent u geen klant bij RegioBank? Loop gerust binnen, bel of stuur een e-mail naar een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt.

Vind een Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt

Zelfstandig Adviseur Tom ging op zoek naar inspiratie over wat er nodig is voor een fijnere buurt.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. En dat blijven we doen, samen met onze eigen medewerkers, Zelfstandig Adviseurs en partners. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Meer over onze initiatieven