Persoonlijke Lening voor een auto

Heb je een auto nodig, maar komt het nu even niet uit om die met je eigen geld te betalen? Dan kan een autolening een goed idee zijn. Maar bedenk je wel dat geld lenen geld kost.

Bereken direct

Lees ook de voorwaarden voordat je een Persoonlijke Lening aanvraagt.

Persoonlijke Lening voor een auto: zo werkt het

Je bepaalt eerst hoeveel je wil lenen en voor hoe lang. Met het geleende geld betaal je de auto. Elke maand betaal je een vast bedrag, bestaande uit zowel aflossing en rente. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wist je dat?

Je kunt de auto ook voor een deel met een lening financieren en het andere deel met spaargeld. En je kunt altijd extra aflossen op je lening. Dat scheelt kosten én je bent eerder van je lening af.

Verantwoord lenen

Als je een lening wilt afsluiten, dan is het belangrijk dat deze past bij je financiële situatie. Nu en in de toekomst. Daarom kijken we naar je inkomen en vaste lasten. Met Persoonlijke Lening bieden we je op een verantwoorde manier de financiële ruimte om je doel te realiseren.

Tips voor verantwoord lenen

Lenen voor een auto

Wil je een auto kopen? Dan zijn er een paar opties om die droom te verwezenlijken: leasen, met spaargeld een auto kopen of een persoonlijke lening afsluiten voor het kopen van een auto.

Met eigen spaargeld ben je goedkoper uit. Maar niet iedereen heeft zo’n bedrag bij elkaar gespaard of wil het spaargeld daarvoor gebruiken. Je kunt ook leasen.

Voor- en nadelen

De voor- en nadelen van een Persoonlijke Lening voor een auto ten opzichte van private leasen hebben we op een rijtje gezet:

  • Voordeel: je bent eigenaar van de auto.
  • Voordeel: je zit niet vast aan een leasecontract.
  • Nadeel: het is vaak duurder dan leasen.
  • Nadeel: na de aankoop betaal je nog maanden rente en aflossing.

Lening voor een auto berekenen

Hoeveel wil je lenen voor een auto? En hoe snel wil je het geleende bedrag terugbetalen? Aan de hand van de gegevens die je invult checken we of de lening voor jou verantwoord is.

In een paar stappen zie je:

  • Hoeveel je kunt lenen met de Persoonlijke Lening.
  • In hoeveel maanden je het bedrag kunt terugbetalen. Bij een auto geldt er een maximum van 60 maanden.
  • Wat je elke maand betaalt voor de Persoonlijke Lening.

Daarna kun je direct een afspraak maken met je zelfstandig adviseur van RegioBank.

Icoon met zak geld

Geld lenen voor grote aankoop?

Bepaal je leendoel en bereken hoeveel je met een Persoonlijke Lening kunt lenen. En wat het je gaat kosten.

Bereken je mogelijkheden

Hand met pen en schrijfblok

Persoonlijke Lening oversluiten?

Mogelijk is het interessant om je bestaande lening over te sluiten naar RegioBank. Lees meer over waar je in dat geval op moet letten.

Lees meer