De omgeving van A.C. Koijen & Partners, RegioBank in Breda

A.C. Koijen & Partners

AC Koijen & Partners is gevestigd in Princenhage, een authentiek dorp in de regio van Breda. We zijn een echt familiebedrijf dat is opgericht in de jaren ’70. Van oorsprong zijn we een boekhoud- en belastingkantoor. Later kwamen daar de verzekeringen en hypotheken bij. Bovendien zijn we zelfstandig adviseur van RegioBank. Dit betekent dat we exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Krijn  Koijen

Krijn Koijen

Financieel Adviseur
Met name ben ik met hypotheken bezig. En daarmee maak ik veel mensen blij. Zij staan aan het begin van een nieuw avontuur. Het is mooi om daaraan mee te helpen. We bouwen samen iets op.
Maikel  van Oosterhout

Maikel van Oosterhout

All round adviseur
Het in beeld brengen van risico’s en hier een advies over geven of uitwerken is leuk, leerzaam en dankbaar werk. Het doet me goed om vervolgens klanten tevreden de deur uit te zien gaan.
Heidi  Brinkers

Heidi Brinkers

Adviseur particulier en zakelijk en bankzaken
Door dichtbij en persoonlijk betrokken te zijn, kan ik verschil maken. Ik wil de klant een goed, passend advies geven en ik vind het fijn dat ik hier die mogelijkheid heb.
Nini  Schoenmakers

Nini Schoenmakers

Hoofd binnendienst
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat ik zeer gevarieerd werk heb. Van bankzaken tot schades en verzekeringen. Iedere dag is anders én een uitdaging!
Wendy van Daalhuizen

Wendy van Daalhuizen

Adviseur bankzaken

Je vind bij ons dus alle diensten onder een dak. We helpen je graag met zaken als je belastingaangifte, je jaarcijfers, verzekeringen, hypotheken, pensioenen en natuurlijk alle bankzaken. Bij ons zijn je zaken in goede handen!

Team

Het team bestaat uit zeven mensen die allemaal uit de regio komen. Velen zijn al meer dan twaalf jaar in dienst. Het is een gezellig en professioneel team. We spreken elkaar hier aan met ‘je’ en ‘jij’ en bij de voornaam. Geen strak-in-het-pak mentaliteit. Mensen vinden het prettig om hier te komen. Bestaande klanten zijn kind aan huis maar ook voor nieuwe klanten zorgen we dat ze zich welkom voelen. De kunst is om niet te groot te worden, dat maakt het onpersoonlijk. En dat willen we nu juist niet.

Normaal

Ons kantoor bevindt zich vlakbij het dorpsplein, waar je nog gewoon gratis voor de deur kan parkeren. Dit is een van de zaken waarmee wij ons als zelfstandig financieel adviseur onderscheiden van grote banken. Daarnaast omdat we een totaalpakket aan diensten kunnen aanbieden. We gaan een stapje verder voor de klant. Zo is er naderhand nog contact en gaan we mee naar afspraken. Ons motto: Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!