De omgeving van ACM Assurantiën en Hypotheken BV, RegioBank in Moordrecht

ACM Assurantiën en Hypotheken BV

ACM Assurantiën en Hypotheken werkt vanuit het principe dat we elke klant behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dit houdt in dat u altijd het advies kunt verwachten wat bij u past, aangezien we dit zelf ook zouden willen. Dit geldt niet alleen voor het advies dat u van ons kunt verwachten, maar ook voor onze persoonlijke dienstverlening en service.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Arie Verhagen

Arie Verhagen

Financieel adviseur / eigenaar
Ik ben Arie, vanaf 1998 eigenaar van het kantoor (en werk er vanaf 1993). Omdat de jaartjes gingen tellen ben ik sinds enige tijd fanatiek aan het fitnessen… Daarnaast probeer ik regelmatig een mooie fietstocht te maken. In de overblijvende tijd ben ik even fanatiek bezig om uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken optimaal te regelen.
Femke van der Wal

Femke van der Wal

Bankmedewerker.
Ik ben Femke en sinds februari 2017 werk ik met veel plezier bij ACM. 2,5 dag in de week ondersteun ik de heren met administratief werk, sta ik klaar om u te verwelkomen bij ons op kantoor en om u te helpen met uw bankzaken! Ook ben ik mama van 2 kinderen waar ik de rest van de week met veel plezier voor zorg. Met het gezin ondernemen we graag leuke uitstapjes en zien we er elk jaar naar uit om met elkaar op wintersport te gaan!
Peter Heurter

Peter Heurter

Financieel adviseur
Ik ben Peter en inmiddels alweer 6 jaar de rechterhand van Arie. Mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk door met mijn vrouw en twee kinderen. Daarnaast voetbal ik graag, probeer ik in de zomermaanden regelmatig te fietsen en zit ik graag ontspannen naast mijn vijver. Veel hobby’s, maar vaak te weinig tijd. Waar ik altijd tijd voor heb? Voor u! Ik help u graag bij uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Met een persoonlijke klik en passend advies!

Een totaalpakket

De kracht van ACM Assurantiën en Hypotheken uit Moordrecht zit in het feit dat wij u op financieel gebied een totaalpakket aan kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, en uw persoonlijke pensioen. Daarnaast bieden wij ook de bankproducten van RegioBank aan. Alles onder één dak dus. Dit biedt u gemak. En zorgt ervoor dat wij u als klant écht kennen. We ontvangen u graag in ons pand aan het Kerkplein in Moordrecht.