De omgeving van ACM Assurantiën en Hypotheken BV, RegioBank in Moordrecht

ACM Assurantiën en Hypotheken BV

ACM Assurantiën en Hypotheken werkt vanuit het principe dat we elke klant behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dit houdt in dat u altijd het advies kunt verwachten wat bij u past, aangezien we dit zelf ook zouden willen. Dit geldt niet alleen voor het advies dat u van ons kunt verwachten, maar ook voor onze persoonlijke dienstverlening en service.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Arie Verhagen

Arie Verhagen

Financieel adviseur / eigenaar
Ik ben Arie, vanaf 1993 werkzaam bij het kantoor en vanaf 1998 eigenaar. In mijn vrije tijd maak ik graag mooie fietstochten. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te sporten. In de overblijvende tijd ben ik fanatiek bezig om uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken optimaal te regelen.
Peter Heurter

Peter Heurter

Financieel adviseur / mede-eigenaar
Ik ben Peter en vanaf 2012 de rechterhand van Arie. Mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk door met mijn vrouw en drie kinderen. Daarnaast voetbal ik graag en zit ik graag ontspannen naast mijn vijver. Ik help u graag bij uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken. Met een persoonlijke klik en passend advies!
Jan Marius Holdermans

Jan Marius Holdermans

Financieel adviseur zakelijk
Ik ben Jan Marius en sinds december 2021 werkzaam bij ACM. Met veel plezier sta ik voor u klaar als zakelijk financieel adviseur. Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag, met name zaalvoetbal. Ook zie ik elk jaar weer uit naar de vakantie met het gezin!
Femke van der Wal

Femke van der Wal

Bankmedewerker / schadebehandelaar
Ik ben Femke en sinds februari 2017 werk ik met veel plezier bij ACM. 2,5 dag in de week doe ik administratief werk, sta ik klaar om u te helpen met uw bankzaken en behandel ik claims op schadeverzekeringen. Ook ben ik mama van drie kinderen waar ik de rest van de week met veel plezier voor zorg. Met het gezin ondernemen we graag leuke uitstapjes en zien we er elk jaar naar uit om met elkaar op wintersport te gaan!
Mathilde de Pater

Mathilde de Pater

Bankmedewerker
Ik ben Mathilde en sinds januari 2020 werk ik bij ACM. Dit doe ik voor 2,5 dag in de week en met veel plezier! Mijn werk houdt vooral in dat ik voor u klaarsta om te helpen met uw bankzaken en ook doe ik administratief werk. Samen met mijn man heb ik een zoon. In het weekend en de vakanties doen we als gezin graag leuke dingen met elkaar.

Een totaalpakket

De kracht van ACM Assurantiën en Hypotheken uit Moordrecht zit in het feit dat wij u op financieel gebied een totaalpakket aan kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken, en uw persoonlijke pensioen. Daarnaast bieden wij ook de bankproducten van RegioBank aan. Alles onder één dak dus. Dit biedt u gemak. En zorgt ervoor dat wij u als klant écht kennen. We ontvangen u graag in ons pand aan het Kerkplein in Moordrecht.