De omgeving van Univé Oost Bemiddeling B.V., RegioBank in Ootmarsum

Deterink Financieel Advies

Met 30 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Bij Deterink weten we dat zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je graag beter leren kennen. Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Kom gerust langs bij een van onze kantoren in Tubbergen, Geesteren, Denekamp of Ootmarsum.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer jou en jouw situatie graag kennen!
Mathilde Hofstee-Westerhof

Mathilde Hofstee-Westerhof

Adviseur bankzaken
Wat ik heel fijn vind is dat de klant hier zomaar binnen kan lopen op elk moment van de dag. Betrokkenheid, dichtbij en persoonlijke aandacht dat is voor mij de meerwaarde. Met 35 jaar bankervaring kan ik één ding zeggen: ik wil de klant centraal stellen!
Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

Ondersteuner particulieren / adviseur bankzaken
Het laagdrempelige van ons kantoor is waar ik trots op ben. De deze wijze waarop ik de klant kan en mag bedienen met financiële zaken en het vertrouwen van de klant te krijgen maakt mij blij!
Asly Veldhof-Leusenkamp

Asly Veldhof-Leusenkamp

Adviseur bankzaken
De kracht van ons bedrijf is om met een open en toegankelijke houding het vertrouwen van onze klanten te winnen. Samen voor het beste resultaat gaan, dat is wat mij het meest trots maakt!
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Adviseur particulieren
Kun je je maandelijkse lasten nog betalen als je partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat geeft mij energie!