Deterink Financieel Advies in Ootmarsum

  • 0541 - 88 40 04
  • Marktstraat 11, 7631 BX
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Univé Oost Bemiddeling B.V., RegioBank in Ootmarsum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Met 30 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Bij Deterink weten we dat zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je graag beter leren kennen. Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt. Kom gerust langs bij een van onze kantoren in Tubbergen, Geesteren, Denekamp of Ootmarsum.

Meer over ons team

Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Jos Beernink

Jos Beernink

Adviseur hypotheken
Mathilde Hofstee-Westerhof

Mathilde Hofstee-Westerhof

Adviseur bankzaken
Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

Ondersteuner particulieren / adviseur bankzaken
Asly Veldhof-Leusenkamp

Asly Veldhof-Leusenkamp

Adviseur bankzaken
Susanne Tijhuis

Susanne Tijhuis

Adviseur particulieren
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4859

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen