De omgeving van Veldsink-Prinsen, RegioBank in Sint-Michielsgestel

Veldsink - Prinsen

In Sint-Michielsgestel is Veldsink - Prinsen haast een begrip. Het is de enige bank in het dorp waar je nog gewoon binnen kunt lopen, ook als je geen afspraak hebt. Je voelt je er meteen thuis. Al was het maar omdat het kantoor in een oude woning zit.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jan-Willem Prinsen

Jan-Willem Prinsen

Hypotheekadviseur
Ik vind het geweldig om klanten te verbinden aan de juiste hypotheek.
Tessa Steenbakkers

Tessa Steenbakkers

RegioBank adviseur en Particulier verzekeringsadviseur
Ik krijg veel energie van het dagelijks contact met onze klanten. Het doet mij goed als een klant tevreden de deur uitgaat.
Jolanda Goedmakers

Jolanda Goedmakers

RegioBank adviseur
Ik hou ervan om met een klant een financieel plaatje te schetsen.
Claudy van den Aker

Claudy van den Aker

RegioBank adviseur en Particulier verzekeringsadviseur
Dave Smits

Dave Smits

Binnendienst hypotheken

Veel veranderd

Eerst richtte Veldsink – Prinsen zich alleen op hypotheken en verzekeringen. Maar omdat de medewerkers het persoonlijke contact met klanten misten, werd het kantoor in 2019 zelfstandig adviseur van RegioBank. Sindsdien kun je bij hen exclusief terecht voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank en voor onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.

Goed geregeld

De medewerkers op het kantoor aan het Petrus Dondersplein zijn van de meest uiteenlopende markten thuis. Van de acht medewerkers weten er zes alles over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. En Tessa en Jolanda? Die adviseren je graag over de diensten van RegioBank. Van zakelijk tot particulier, van betaalrekening tot spaarrekening. Zo weet je zeker dat je bankzaken goed geregeld zijn.

Speciaal voor kinderen

Wist je trouwens dat het kantoor van Veldsink – Prinsen elk jaar meedoet aan de Kinderspaarweken? Kinderen mogen dan de inhoud van hun spaarpot op hun rekening komen storten. Een goede reden om het kantoor flink te versieren en cadeautjes klaar te zetten voor de jonge klanten. Dat bewijst: Veldsink – Prinsen is er voor jong en oud.