Nationale DorpenTop 2024 in Zeeland


Op donderdag 20 juni 2024 vindt de vierde editie van de Nationale DorpenTop plaats. RegioBank heeft hart voor de regio. Daarom organiseert RegioBank sinds 2021 de Nationale DorpenTop. Het eerste jaar in Lichtenvoorde, de Achterhoek. In 2022 in het Noord Brabantse Goirle. Vorig jaar (2023) in Warten, Friesland. En dit jaar komt de DorpenTop op 20 juni naar Zeeland!

Waarom je er zeker bij moet zijn

De Nationale DorpenTop is hét evenement over de kracht van de regio waar RegioBank de enorme potentie van kleine kernen en dorpen laat zien en tegelijkertijd aandacht vraagt voor de leefbaarheid. Samen met lokale ondernemers, financieel adviseurs, bestuurders, actieve vrijwilligers of experts op het gebied van leefbaarheid in de regio gaan we deze dag in gesprek. Aan het einde van de dag hebben we voldoende inzichten die we vervolgens door vertalen naar concrete handvatten voor alle actieve partijen in de regio.

Meld je direct aan

Impressie van de Nationale DorpenTop 2023 in Friesland

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

Toekomstagenda van de regio

De potentie van de regio’s in Nederland is enorm. Tegelijkertijd ziet RegioBank dat de leefbaarheid van kleine en grotere dorpen onder druk staat. Daarom pleit RegioBank al een aantal jaar voor een minister van Regiozaken. In afwachting tot deze aanstelling zit RegioBank niet stil en maakten we samen met de aanwezigen van de Nationale DorpenTop in 2023 alvast de Toekomstagenda van de minister op. Deze Toekomstagenda hebben we vorig jaar aangeboden aan de Tweede Kamer.

Bekijk de Toekomstagenda van de regio

Delen via