De omgeving van Univé Oost Bemiddeling B.V., RegioBank in Ootmarsum

Univé Oost Bemiddeling B.V.

Univé Oost staat voor Samen, Dichtbij en Doen. Wij helpen op die manier met het maken van de juiste financiële keuzes. Onze kernwaarden komen overeen met die van RegioBank. Daarom kijken wij uit naar een succesvolle samenwerking.

Ons team bestaat uit zeven medewerkers: Gerard Ijsseldijk, Demi Weustink, Patrick de Vries, Mariët oude Vrielink, Erna Ruiter, Marloes Visser en Melinda Velnaar. Het hele team adviseert onze klanten op het gebied van bankzaken en verzekeringen. Dit doen wij onder andere door dichtbij onze klant te blijven; onze adviseurs weten wat er speelt in de regio. Met 15 vestigingen in de Achterhoek, de Liemers en Twente is er altijd een adviseur van Univé in de buurt waar onze klanten terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek.

Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen.

Wij vertrouwen erop dat we samen de risico’s van onze klanten kunnen voorkomen en beperken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Gerard Ijsseldijk

Gerard Ijsseldijk

Teamleider
Mijn naam is Gerard IJsseldijk en ik ben teamleider Financieel Advies en Regiobank in Ootmarsum en de Lutte. Wij zijn lokaal aanwezig waar je gewoon even binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. Onze enthousiaste adviseurs staan klaar om je te helpen met uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen. Je bent van harte welkom!
Mariët Oude Vrielink

Mariët Oude Vrielink-Ensink

Particulier Adviseur
Of het nu adviseur bankzaken, algemene administratie of het helpen aan de balie is, de afwisseling maakt mijn vak zo boeiend.
Patrick de Vries

Patrick de Vries

Particulier Adviseur
Ik ben je graag van dienst op het gebied van verzekeringen en bankzaken. Voor advies of informatie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zie je graag op een van onze kantoren!
Marloes Visser-Boomkamp

Marloes Visser-Boomkamp

Particulier Adviseur
Trots op de laagdrempeligheid van ons kantoor. Het maakt me blij om klanten in een persoonlijk gesprek te adviseren in bank- en verzekeringszaken. De koffie staat klaar!