Finance Partner B.V. in Uden

  • 0413 - 24 20 42
  • Velmolenweg 147, 5404 LB
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Finance Partner B.V., RegioBank in Uden

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Finance Partner is onafhankelijk advieskantoor in hypotheken, financiële planning en -als zelfstandig adviseur van RegioBank- ook bankzaken, waar persoonlijk en deskundig advies hoog in het vaandel staan. Voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank bemiddelen we exclusief.
Ton den Hartog

Ton den Hartog

Christine  Vrancken

Christine Vrancken

Jessica van der Sar

Jessica van der Sar

Nancy Berbers

Nancy Berbers

Edward Feenstra

Edward Feenstra

Eigenaar en Erkend financieel adviseur
Team van Finance Partner B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4143

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.