Hypotheek voor nieuwbouwwoning

  • Hypotheekofferte kosteloos te verlengen tot 12 maanden
  • Geen annuleringskosten
  • Persoonlijk advies door de onafhankelijke adviseur bij u in de buurt

Heeft u uw oog laten vallen op een mooi nieuwbouwproject? Dan gaat het aanvragen van een hypotheek nét even anders dan wanneer u een bestaande woning koopt. RegioBank helpt u met een passende oplossing.

Eerst oriënteren

Voordat u een hypotheek afsluit voor uw nieuwbouwwoning, kunt u met uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank uw financiële mogelijkheden verkennen. Wat kunt u maximaal lenen? Welk type hypotheek past het best bij uw situatie? En aan wat voor maandbedrag moet u ongeveer denken? Het oriënterend gesprek is gratis. Gaat u over tot het afsluiten van een hypotheek, dan zijn daar wel kosten aan verbonden. Uw adviseur informeert u vooraf wat de kosten zijn.

Hypotheekofferte twaalf maanden geldig

Het komt regelmatig voor dat de bouw van een nieuwbouwproject later begint. Daarom is de hypotheekofferte bij RegioBank standaard drie maanden geldig. Duurt het nog wat langer? Geen punt, we verlengen de geldigheid van de offerte automatisch tot maximaal twaalf maanden. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Alle afgesproken voorwaarden blijven in die periode natuurlijk gelden, inclusief de rente.

Geen annuleringskosten

Helaas gebeurt het ook weleens dat een nieuwproject niet doorgaat. Heel vervelend, maar op hypotheekgebied is er dan gelukkig niet veel aan de hand. Wordt het project stopgezet nadat u de hypotheekofferte heeft geaccepteerd, dan betaalt u geen annuleringskosten. Datzelfde geldt als de koop om een andere reden niet doorgaat, bijvoorbeeld door een scheiding, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Maak een afspraak

Begint het al te kriebelen? Maak dan snel een afspraak met uw Zelfstandig Adviseur voor een gratis oriënterend gesprek. Hij of zij helpt u graag met het kiezen van een hypotheek die bij u past.

RegioBank team

Onafhankelijk hypotheekadvies voor uw eerste huis

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de hypotheek die bij u past.