Beek Verzekeringen & Hypotheken in Winsum

  • 0595 - 44 44 12
  • Hoofdstraat Winsum 28, 9951 AC
  • Vandaag open van 09.00 - 12.15 en 13.15 - 16.00
Vaarweg met aangemeerde boten, RegioBank in Winsum

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Aan de Hoofdstraat W 28 in het centrum van Winsum vind je Beek Verzekeringen & Hypotheken BV. Hier kan je terecht voor eerlijk en persoonlijk advies met betrekking tot al je verzekeringen en bankzaken. Aan alle soorten klanten, van jong tot oud, bieden de vier enthousiaste werknemers van deze zelfstandig adviseur van RegioBank een gepast advies.

Meer over ons team

Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken
Joke Steg

Mr. Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Team van Beek Verzekeringen & Hypotheken

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4745

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen