Beek Verzekeringen & Hypotheken in Winsum

  • 0595 - 44 44 12
  • Hoofdstraat Winsum 28, 9951 AC
  • Vandaag gesloten

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Aan de Hoofdstraat W 28 in het centrum van Winsum vindt u Beek Verzekeringen & Hypotheken BV. Hier kunt u terecht voor eerlijk en persoonlijk advies met betrekking tot al uw verzekeringen en bankzaken. Aan alle soorten klanten, van jong tot oud, bieden de vier enthousiaste werknemers van deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank een gepast advies.

Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Joke Steg

Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken
Beek verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4745

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.