Blaak Verzekeringen in Heteren

  • 026 - 472 24 53
  • Flessestraat 16, 6666 CP
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00
De omgeving van Blaak Verzekeringen, RegioBank in Heteren

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Schrijner Assurantiƫn is al ruim veertig jaar een begrip in en om Heteren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Wij zijn een persoonlijk, kleinschalig en laagdrempelig kantoor, waar je altijd binnen kan lopen voor al je vragen op financieel gebied. Je bent van harte welkom!

Meer over ons team

Gilbert Schrijner

Gilbert Schrijner

Eigenaar
Cynthia Schrijner

Cynthia Schrijner

Assurantiemedewerkster
Team van Blaak Verzekeringen

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4648

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.