Dijkstra de Boer - Verzekeringen en Hypotheken in Leeuwarden

  • 058 - 234 85 46
  • Spanjaardslaan 141, 8917 AS
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Oldehove toren Leeuwarden - Dijkstra de Boer Verzekeringen en Hypotheken

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Dijkstra de Boer - Verzekeringen en Hypotheken. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Leeuwarden. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Daarbij kies je zelf hoe je je geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

Meer over ons team

Dirkje Scholte

Dirkje Scholte

Bettie van Berkum

Bettie van Berkum

Rijkele Dijkstra

Rijkele Dijkstra

Edna Dijkstra

Edna Dijkstra

Ronald van Vonderen

Ronald van Vonderen

Arjen Kort

Arjen Kort

Peter Leemberg

Peter Leemberg

Team van Dijkstra de Boer - Verzekeringen en Hypotheken

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4884

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen