Hannink Financiële Dienstverlening in Wijhe

  • 0570 - 52 20 26
  • Langstraat 40, 8131 BC
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
Veerpont over de IJssel bij Wijhe - Hannink Financiële Dienstverlening

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Hannink Financiële Dienstverlening staat persoonlijke aandacht voorop. Hun kantoor, gevestigd in het Overijsselse Wijhe, biedt sinds 2011 financieel advies dat het best bij jou past. Daarbij bemiddelen ze ook in de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Kortom: het hele financiële plaatje onder één dak.

 

Ook na hun verhuizing naar de Langstraat 40 in Wijhe verwelkomen de adviseurs je graag in hun open kantoorruimte. Je bent er geen nummer, maar een gewaardeerde buurman of -vrouw. De informele sfeer gecombineerd met professionele deskundigheid, zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Met oprechte belangstelling gaan ze met je in gesprek, onder het genot van een heerlijke bak koffie.

 

Bereik- en benaderbaar

Bij Hannink Financiële Dienstverlening begrijpen ze dat je een druk leven hebt. Daarom zijn ze flexibel en altijd bereikbaar via e-mail, telefoon of WhatsApp. Zo waarborgen ze de laagdrempeligheid en proberen ze hun financiële diensten voor iedereen toegankelijk te houden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd binnenlopen voor deskundig advies: met of zonder afspraak.

Altijd tijd voor de klant

Bovendien streven de adviseurs naar transparantie in al hun adviezen en diensten. Ze nemen de tijd om complexe financiële onderwerpen duidelijk uit te leggen. Zo begrijp jij altijd welke beslissingen je neemt voor de toekomst. Bij Hannink Financiële Dienstverlening is het duidelijk: vertrouwen opbouwen begint met inzicht.

Voort wat, hoort wat

Hannink Financiële Dienstverlening is zeer betrokken bij de lokale gemeenschap. Ze sponsoren het dorpsfeest en steunen de sportverengingen in Olst-Wijhe. Op die manier dragen ze blijvend bij aan de regio. De adviseurs bouwen sterke banden op met de dorpelingen en hebben er plezier in om terug te geven aan de gemeenschap.

Meer over ons team

Piet Kuijer

Piet Kuijer

Eigenaar, Allround adviseur
Roy Hannink

Roy Hannink

Eigenaar, Allround adviseur
Sharon Rothengatter

Sharon-Rothengatter

Marilyn Nijmeijer-Nijhof

Marilyn Nijmeijer-Nijhof

Catherine de Niet

Catherine de Niet

Team van Hannink Financiële Dienstverlening Wijhe

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4775

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.