Koos Rook Financiele Diensten in Krimpen aan den IJssel

  • 0180 - 51 30 69
  • Parallelweg 1 A, 2921 LE
  • Vandaag open van 08.30 - 17.00
De omgeving van Koos Rook Financiele Diensten, RegioBank in Krimpen aan den IJssel

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Eén adviseur op het gebied van administratie, bankzaken, hypotheken en verzekeringen in de buurt? Dat is Koos Rook; al ruim 50 jaar actief in de veranderlijke financiële markt. Koos Rook staat voor ontzorgen. Daar gaan wij voor! We ontvangen je graag in ons kantoor in Krimpen aan den IJssel.

Meer over ons team

Joyce Hagenaar

Joyce Hagenaar

Adviseur Bankzaken
Samantha de Jager

Samantha de Jager

Adviseur Bankzaken
Team van Koos Rook Financiele Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4330

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.